Τα οφέλη από την κατεδάφιση του ΑΚΤΙΟΝ: Ασφάλεια, καθαριότητα, προοπτική ανάπτυξης

Τα οφέλη από την κατεδάφιση του ΑΚΤΙΟΝ: Ασφάλεια, καθαριότητα, προοπτική ανάπτυξης

Πολλαπλά είναι τα οφέλη για την περιοχή της Αγίας Τριάδας μετά την απόφαση του δημάρχου για κατεδάφιση του “κουφαριού” του ΑΚΤΙΟΝ. Ενός κτίσματος επικίνδυνου, αποσαθρωμένου και παντελώς… αντιτουριστικού.

Με γνώμονα την ασφάλεια, την καθαριότητα και την προοπτική ανάπτυξης που θα υπάρξει για την περιοχή, ο κ. Τσαμασλής, τονίζει τα οφέλη αυτής της κίνησης:

“Εχουμε αποφασίσει να κατεδαφίσουμε «οτιδήποτε» στέκει εμπόδιο στην ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου μας!

Είμαι πολύ ικανοποιημένος που οι συντονισμένες ενέργειες της Διοίκησης μας, αλλά και των άλλων υπηρεσιών επιτέλους, θα αποκαταστήσουν την ασφάλεια κατοίκων, επισκεπτών & λουόμενων, κατεδαφίζοντας τα απομεινάρια του ιστορικού «AKTION» στην Αγία Τριάδα. Ενός κτιρίου που για πολλά χρόνια είχε αφεθεί έρμαιο στην τύχη του με αποτέλεσμα πολλά σημεία του να είναι αποσαθρωμένα.

Επικίνδυνα μπετά & αμιαντολαμαρίνες θα απομακρυνθούν οριστικά ενώ παράλληλα τα συνεργεία μας θα φροντίσουν και εκεί να καθαρίσουν και να αποψιλώσουν την περιοχή, ώστε αυτή να αποδοθεί στο κοινό. Συνεχίζουμε το έργο μας, Αποτελεσματικά Καθαρά Υπεύθυνα!”, τονίζει ο δήμαρχος.

Αφήστε μια απάντηση