Τα εγκαίνια της Πολεοδομίας Θερμαϊκού-Τσαμασλής: ” Αναβαθμίζουμε και εκσυγχρονίζουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Δήμου” (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ+ΒΙΝΤΕΟ)

Τα εγκαίνια της Πολεοδομίας Θερμαϊκού-Τσαμασλής: ” Αναβαθμίζουμε και εκσυγχρονίζουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Δήμου” (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ+ΒΙΝΤΕΟ)

Με κάθε επισημότητα εγκαινιάστηκε το μεσημέρι η εγκατάσταση της Πολεοδομίας Θερμαϊκού. Πρόκειται για ένα πάγιο αίτημα των συνδημοτών μας το οποίο υλοποιήθηκε με τον δήμαρχο, Γιώργο Τσαμασλή, να δηλώνει ιδιαίτερα ικανοποιημένος γι αυτή την εξέλιξη.

“Εγκαινιάσαμε την λειτουργία του Πολεοδομικού Γραφειου Δημου Θερμαϊκού. Σε μια εποχή που ο χρόνος αποτελεί αγκάθι κυριας σημασίας για τον άνθρωπο και σοβαρό παράγοντα πολιτισμού, αναβαθμίζουμε και εκσυγχρονίζουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Δήμου, σεβόμενοι τις ανάγκες όλων των κατοίκων, με τη δημιουργία δικής μας πολεοδομίας. Ευχαριστώ όλους όσους συνέβαλαν στην δημιουργία αυτής της δομής, τις υπηρεσίες μας, τους συμβούλους μας και τον Δήμο Θέρμης και ιδιαίτερα τον δήμαρχο κύριο Παπαδόπουλο που μέχρι τώρα εξυπηρετούσαν τα αιτήματα του Δήμου Θερμαϊκού”.

Στα εγκαίνια παρέστη εκ μέρους της Περιφέρειας, ο αντιπεριφεριάρχης, Πάρης Μπίλιας, καθώς και ο κ. Βενιαμίν Καρακωστάνογλου.

Το παρών έδωσαν επίσης οι αντιδήμαρχοι του Δήμου μας, οι κ.κ Κούτουκας, Μισαλέμης, Βογιατζής Χρ., Βογιατζής Γ., Τζίνας, οι κ.κ Καψάλας, Μπίρος, Πριμεράκης, ο Παναγιώτης Τροκάνας, ο Γιώργος Φεστερίδης, καθώς και αρκετοί επιχειρηματίες-εργολάβοι οι οποίοι θα έχουν συχνή συναλλαγή με τη δομή, όπως και απλοί πολίτες.

Το τμήμα Πολεοδομίας του Δήμου Θερμαϊκού, ευρισκόμενο επί της οδού Θεσσαλονίκης 10 στην Περαία, λειτουργεί ήδη εδώ και λίγο καιρό και από σήμερα και μετά η παρουσία του αποκτά επίσημη μορφή.

Δείτε τον αγιασμό των γραφείων:

Φωτό: Βασίλης Ραφτόπουλος

Αφήστε μια απάντηση