Τα απορριμματοφόρα, οι άτοπες “συγκρίσεις” και η πραγματικότητα…

Τα απορριμματοφόρα, οι άτοπες “συγκρίσεις” και η πραγματικότητα…

Πολύς λόγος έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες για την παραλαβή από τον Δήμο Νεάπολης-Συκεών πέντε καινούριων απορριμματοφόρων τα οποία θα εμπλουτίσουν το δυναμικό του συγκεκριμένου Δήμου και θα βοηθήσουν στο θέμα της καθαριότητας της πόλης. Μπράβο και συγχαρητήρια!

Ομως, χωρίς να έχουμε την παραμικρή διάθεση αμφισβήτησης του έργου που επιτελεί εκεί ο δήμαρχος, Σίμος Δανιηλίδης, θα πρέπει να υπογραμμίσουμε τις παραλαβές που αναμένει και ο δικός μας Δήμος, τον προσεχή Οκτώβριο και οι οποίες είναι τριπλάσιες από τις αντίστοιχες της Νεάπολης.

Η υπογράμμιση δεν γίνεται για να συγκρίνουμε την αποτελεσματικότητα των δύο Δήμων (άλλωστε δεν έχει κανένα απολύτως νόημα), αλλά για να καταδείξουμε το πως… θεοποιούνται κάποια γεγονότα με προφανείς στόχους.

Για την ιστορία, λοιπόν, απλά να υπενθυμίσουμε πως ο Δήμος Θερμαϊκού θα παραλάβει το Φθινόπωρο 15 μηχανήματα καθαριότητας (απορριμματοφόρα, κοπτικά, καθαριστικά κλπ) τα οποία θα τον ενισχύσουν τα μέγιστα σ΄ αυτόν τον τομέα.

Διότι, δεν γίνεται πάντα οι άλλοι να είναι καλύτεροι από εμάς. Ας παινέψουμε και μια φορά το σπίτι μας για να μην πέσει και μας πλακώσει…

Αφήστε μια απάντηση