“Ταφόπλακα” για την Εθνική μετά το 0-1 από την Ισπανία

“Ταφόπλακα” για την Εθνική μετά το 0-1 από την Ισπανία

Οριστικό τέλος στις ελπίδες πρόκρισης της εθνικής μας ομάδας του ποδοσφαίρου στο επερχόμενο Μουντιαλ του Κατάρ. Η Ελλάδα ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ από την Ισπανία με 0-1 και αποχαιρέτησε και αυτή τη διοργάνωση. Τωρα απομένει ένα τελευταίο ματς τυπικής διαδικασίας με το Κοσσυφοπέδιο για να κλείσει αυτός ο κύκλος των αγώνων.

Το μοναδικό τους και νικητήριο γκολ οι Ισπανοί το πέτυχαν με πέναλτι του Σαράμπια μετά από υπόδειξη του Πολωνού διαιτητή Μαρτσίνιακ ο οποίος ήταν και ο μοναδικός άνθρωπος που είδε πέναλτι σε μια ανύποπτη και καθαρή φάση. “Είδε” ανατροπή του Μαρτίνεθ που ποτέ δεν υπήρξε. Αλλά τέτοια ώρα, τέτοια λόγια…

Οι συνθέσεις:

ΕΛΛΑΔΑ (Τζον Φαν΄τ Σχιπ): Βλαχοδήμος, Γούτας, Τζαβέλλας, Τσιμίκας, Ανδρούτσος, Σιώπης, Μπουχαλάκης (78΄ Πέλκας), Μάνταλος, Γιαννούλης (67΄ Λημνιός), Μασούρας (46΄ Τζόλης), Παυλίδης (46΄ Δουβίκας).

ΙΣΠΑΝΙΑ (Λουίς Ενρίκε): Σιμόν, Καρβαχάλ, Μαρτίνεθ (88΄ Αθπιλικουέτα), Λαπόρτ, Γκαγιά, Γκάβι (65΄ Μπουσκέτς), Ρόδρι, Κόκε, Ντε Τομάς (57΄ Ροντρίγκο), Μοράτα (65΄ Φορνάλς), Σαράμπια (56΄ Όλμο).

Αφήστε μια απάντηση