Συσκέψεις ΟΣΕΘ για την αναδιάρθρωση των αστικών γραμμών-Είναι έτοιμος ο Τζέκος να καταθέσει προτάσεις;

Συσκέψεις ΟΣΕΘ για την αναδιάρθρωση των αστικών γραμμών-Είναι έτοιμος ο Τζέκος να καταθέσει προτάσεις;

Συσκέψεις με όλους τους Δήμους ξεκινά η διοίκηση του ΟΣΕΘ, προκειμένου να αφουγκραστεί τις ανάγκες του επιβατικού κοινοί της κάθε περιοχής και να προχωρήσει στην αναδιάρθρωση των αστικών γραμμών.

Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο θα γίνουν αυτές οι συσκέψεις, ώστε οι άνθρωποι του Οργανισμού να πάρουν στα χέρια τους τα δεδομένα που θα τους δοθούν και βάση αυτών, να σχεδιάσουν (μέχρι τον Σεπτέμβριο) τα νέα δρομολόγια.

Η αρχή γίνεται σήμερα με σύσκεψη στην οποία έχουν κληθεί να συμμετάσχουν εκπρόσωποι των Δήμων Θεσσαλονίκης, Καλαμαριάς, Αμπελοκήπων – Μενεμένης και Κορδελιού – Ευόσμου, ενώ θα ακολουθήσουν ανάλογες συναντήσεις και με τους υπόλοιπους δήμους της περιφερειακής ενότητας Θεσσαλονίκης.

Θα έρθει η στιγμή και για τον Δήμο Θερμαϊκού και εκεί ο δήμαρχος, Θόδωρος Τζέκος, θα πρέπει να είναι έτοιμος για συγκεκριμένες προτάσεις.

Π.χ ένα θέμα που “καίει” την Περαία, είναι ο αστικός αποκλεισμός μιας ολόκληρης περιοχής στην Ανθέων με τους κατοίκους να αναγκάζονται να πηγαίνουν μέχρι τον Πισαλίδη για να έχουν πρόσβαση σε λεωφορείο. Και πολλά ακόμη, σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα, με κατά τόπους παρόμοια ζητήματα.

Ο κ. Τζέκος, πρέπει όταν έρθει η ώρα να καταθέσει αυτές τις προτάσεις και να επιμείνει για την επίλυσή τους, ώστε να διευκολύνει τη ζωή των συνδημοτών μας.