ΣΥΠΠΑΖΑΘ: Τηλεφώνημα σε Ζαβέρκο από το γραφείο του Πρωθυπουργού!

ΣΥΠΠΑΖΑΘ: Τηλεφώνημα σε Ζαβέρκο από το γραφείο του Πρωθυπουργού!

Μία πολύ ευχάριστη κλήση δέχτηκε το πρωί στο κινητό του τηλέφωνο ο πρόεδρος του ΣΥΠΠΑΖΑΘ, Αντώνης Ζαβέρκος. Στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν η διευθύντρια του γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντωνίου, η οποία μετέφερε στον κ. Ζαβέρκο την επιθυμία του Κυριάκου Μητσοτάκη για επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Συνδέσμου, τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου (πριν την ΔΕΘ)!

Ηταν κάτι που ήχησε πολύ ευχάριστα στ΄ αυτιά του Αντώνη Ζαβέρκου ο οποίος, πάντως, περίμενε την ανταπόκριση του Πρωθυπουργού, μετά τις τελευταίες κατ΄ ιδίαν επαφές που είχαν οι δυο τους. Μάλιστα την τελευταία φορά, στη Θέρμη, πριν από μία εβδομάδα, ο κ. Μητσοτάκης, επανέλαβε την βούλησή του να εγκαινιάσει ο ίδιος την έναρξη των εργασιών του καταφυγίου αδέσποτων ζώων, στο Λάκκωμα, τον προσεχή Σεπτέμβριο. Εξέφρασε μάλιστα την επιθυμία να υιοθετήσει ένα θηλυκό σκυλάκι από το ΣΥΠΠΑΖΑΘ, προκειμένου να κάνει παρέα στο Μέγαρο Μαξίμου, στον ήδη υιοθετημένο, Πίνατ!

Το ενδιαφέρον του Πρωθυπουργού για τον ΣΥΠΠΑΖΑΘ δεν είναι τυχαίο. Ο κ. Μητσοτάκης, όντας φιλόζωος, ενημερώθηκε ενδελεχώς για το έργο του Συνδέσμου, όντας ο πρώτος σε έργο μεταξύ 335 Δήμων σε όλη τη χώρα (έργο που έχει γίνει επί ημερών Ζαβέρκου, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία των Υπουργείων Ανάπτυξης και Αγροτικής Ανάπτυξης), αλλά και για αυτό που θ΄ αρχίσει να χτίζεται σε λίγους μήνες, το καταφύγιο, δηλαδή, στο Λάκκωμα, την μεγαλύτερη εγκατάσταση αδέσποτων στην Ελλάδα! Τίποτα δεν είναι τυχαίο…

Αφήστε μια απάντηση