ΣΥΠΠΑΖΑΘ: Επίσκεψη της διευθύντριας του πρωθυπουργικού γραφείου και συνάντηση με Ζαβέρκο (2 ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

ΣΥΠΠΑΖΑΘ: Επίσκεψη της διευθύντριας του πρωθυπουργικού γραφείου και συνάντηση με Ζαβέρκο (2 ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Μία πολύ σημαντική επίσκεψη δέχθηκαν σήμερα οι άνθρωποι του ΣΥΠΠΑΖΑΘ στα γραφεία του Συνδέσμου, στην Καλαμαριά. Η διευθύντρια του πρωθυπουργικού γραφείου στη Β. Ελλάδα, Μαρία Αντωνίου, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Συνδέσμου, Αντώνη Ζαβέρκο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Ο κ. Ζαβέρκος, την ξενάγησε στα γραφεία και λίγο αργότερα υπήρξε σύσκεψη με την παρουσία του προέδρου της ΑΝΕΘ, Θωμά Βράνου, κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε ενδελεχής ενημέρωση για την δραστηριότητα του ΣΥΠΠΑΖΑΘ, τα επιτεύγματα στα τελευταία 2,5 χρόνια και την άνοδο στην πρώτη θέση επί συνόλου 335 Δήμων ανά την Ελλάδα! Επίσης, αναλύθηκε το πλάνο περάτωσης του νέου μεγάλου καταφυγίου στο Λάκκωμα το οποίο αναμένεται να είναι έτοιμο του χρόνου τέτοια εποχή και το οποίο θα είναι το μεγαλύτερο στα Βαλκάνια!

Μετά το πέρας της συζήτησης, ο κ. Ζαβέρκος οδήγησε το πρωθυπουργικό κλιμάκιο στην Ασσηρο, στο καταφύγιο μικρών ζώων με το οποίο συνεργάζεται ο Σύνδεσμος και στο οποίο θα πάει ο κ. Μητσοτάκης. Υπήρξε ενημέρωση από τους υπεύθυνους του καταφυγίου προς την κ. Αντωνίου, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως από εκεί θα υιοθετήσει ο Πρωθυπουργός ένα θηλυκό σκυλάκι, προκειμένου να κάνει παρέα στον Πίνατ, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η κ. Αντωνίου, η οποία συνοδευόταν από την υπεύθυνη του γραφείου τύπου, Βάσω Αννουλίδου, δήλωσε ενθουσιασμένη από το επίπεδο λειτουργίας του ΣΥΠΠΑΖΑΘ και από την φιλοξενία που έτυχε.

Επόμενο βήμα η επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη σε περίπου 2 μήνες από σήμερα…

Η κάμερα του BestCity.gr ήταν εκεί! Δείτε:

Αφήστε μια απάντηση