Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το μπάχαλο με Καπλάνη

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το μπάχαλο με Καπλάνη

Τα όσα συνέβησαν χθες, κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου, μετά την τοποθέτηση του Δημήτρη Καπλάνη, περί δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης που βοηθούν την Διοίκηση και τον τόπο και αυτών που αντιπολιτεύονται για να ξαναγυρίσουν στις καρέκλες, έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.

Ο Παναγιώτης Μήλιος, με τοποθέτησή του, επισημαίνει: ” Είναι από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου που πρέπει αλλά δεν μπορούν να παρακολουθούν οι Δημότες έτσι ακόμη και για <<ψυχαγωγία>> Τώρα μόλις τελείωσε το Δ.Σ. και θέλω να γράψω κάποιες εντυπώσεις!!!! Καί τα γράφω όλα αυτά, γιατί η Πρόεδρος Δημοκρατικοτατη όπως είναι ( συμπαθεστατη κατά τα άλλα),δεν μας άφησε να μιλήσουμε ούτε επί προσωπικού,όταν δηλαδή κάποιοι συνάδελφοι αναφέρθηκαν ονομαστικά. Τέλος πάντων ακούστε: Είπε επικεφαλής Παράταξης: Η Αντιπολίτευση χωρίζεται σε δύο κατηγορίες.1η κατηγορία αυτή που βοηθούν την Διοίκηση και τον Τόπο ( συζήτηση μείωση Δημοτικών Τελών 5% πρόταση της Διοίκησης) και 2η κατηγορία αυτή που Αντιπολιτεύεται την Διοίκηση για να ξαναγυρίσουν κάποιοι στις ΚΑΡΕΚΛΕΣ τους ( πρόταση 3 παρατάξεων μείωση Δ.Τ. 12,5%). Είπε ανεξάρτητος Δ.Σ απευθυνόμενος προσωπικά ψηφίζω την πρόταση της Διοίκησης γιατί στο σπίτι τού κρεμασμένου δεν μιλάμε για σχοινί διότι ψήφισα με την προηγούμενη Διοίκηση 9% μείωση Δ.Τ. και όχι 24%,άρα σημερα ψηφίζω την πρόταση της Διοίκησης 5%. Το ερώτημα είναι πώς σχετίζονται οι δύο ομιλίες των δύο Δ.Σ ( στις οποίες η Κυρία Πρόεδρος δεν άφησε να απαντήσουμε) . Νομίζω η λέξη ΚΑΡΕΚΛΑ είναι το Κλειδί. Θα δούμε ποιος θα έχει δίκαιο σε λίγο καιρό. Καληνύχτα σε όλους καί επιτρέψετε μου να ασχοληθώ λίγο και με τον εγγονό μου!!!!!!”.

Για να σχολιάσει ο Γιώργος Χατζηβαλάσης: ” Εν τω μεταξύ, αυτός που κατηγόρησε τους δημοτικούς συμβούλους όλων των άλλων παρατάξεων για τις ΚΑΡΕΚΛΕΣ, πριν 2 μόλις μήνες είχε πάρει σβάρνα όλες τις δημοτικές παρατάξεις ζητώντας την ψηφο τους για να εκλεγεί πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου”.

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Αφήστε μια απάντηση