Συνελήφθη 37χρονος στην Περαία με πουγκί γεμάτο κοσμήματα…

Συνελήφθη 37χρονος στην Περαία με πουγκί γεμάτο κοσμήματα…

Με γνώμονα την προληπτική αστυνόμευση και απώτερο σκοπό την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας και ευνομίας, η Γενική Αστυνομική
Διεύθυνση Θεσσαλονίκης υλοποιεί ένα ευρύ πλέγμα αστυνομικών δράσεων, το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τη διενέργεια εντατικών πεζών και εποχούμενων περιπολιών.

Στο πλαίσιο των περιπολιών αυτών, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης προχώρησαν σε αυτόφωρες συλλήψεις επτά (7) συνολικά ατόμων, για κλοπές που έλαβαν χώρα σε περιοχές του Ευόσμου, των Διαβατών, της Πυλαίας και της Περαίας.

Μεταξύ αυτών και 37χρονου ημεδαπού, ο οποίος όταν εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θερμαϊκού, πέταξε στο έδαφος διαρρηκτικά εργαλεία. Σε έλεγχο που του έγινε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε πουγκί που περιείχε διάφορα κοσμήματα και κινητά τηλέφωνα, τα οποία, όπως προέκυψε από τη συνεχιζόμενη έρευνα, είχε αφαιρέσει από δύο οικίες στην περιοχή της Περαίας, ενώ υπέδειξε και σημείο όπου είχε αποκρύψει κλεμμένο φορητό υπολογιστή. Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους. Προέκυψε επίσης ότι, σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσε απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 5 ετών, για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής.

Αφήστε μια απάντηση