Συναρπαστικό αναμένεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Aquathlon στον Δήμο Θερμαϊκού!

Συναρπαστικό αναμένεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Aquathlon στον Δήμο Θερμαϊκού!

Όλα δείχνουν ότι ένα συναρπαστικό event ξεκινάει στην Παραλία Νέων Επιβατών-Θεσσαλονίκης, στον Δήμο μας, αυτή την Κυριακή 28 Ιουλίου.

Η Τριαθλητική Ομοσπονδία Ελλάδας, σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου περί ερασιτεχνικού αθλητισμού και τις τροποποιήσεις του καθώς και τις σχετικές αποφάσεις της Τεχνικής Επιτροπής και του Δ.Σ. και σύμφωνα με τις διατάξεις της Γενικής Προκήρυξης Αγώνων Τριάθλου 2024 και των κανονισμών αγώνων, δημιουργεί μια ξεχωριστή αθλητική διοργάνωση, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Aquathlon, το οποίο θα δώσει την ευκαιρία σε πολλούς αθλητές μικρότερων ηλικιακών κατηγοριών να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και να διακριθούν.

Επίσης πολλά παιδιά της ευρύτερης περιοχής θα έχουν την δυνατότητα γνωρίσουν και να αγαπήσουν το τρίαθλο. Συνοδοί και επισκέπτες θα μπορέσουν να απολαύσουν ένα μοναδικό Σαββατοκύριακο σε μια πανέμορφη τοποθεσία με ατελείωτες βραβευμένες παραλίες και σημεία τουριστικού, περιβαλλοντικού, θρησκευτικού, αρχαιολογικού, βυζαντινού και γαστρονομικού ενδιαφέροντος.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο αγώνισμα του Aquathlon, θα εξελιχθεί ως εξής την Κυριακή 28/7:

▶️Super Sprint (Παμπαίδων – Παγκορασίδων)
▶️Sprint (Παίδων – Kορασίδων)
▶️Standard (Εφήβων – Νεανίδων)
▶️Standard (Ανδρών-Γυναικών)
▶️Standard Masters – Age Group με δελτίο
▶️ Standard Open όλες οι κατηγορίες χωρίς δελτίο

Το Aquathlon, θα χαρίσει πολλές συγκινήσεις στους φίλους του τριάθλου και θα δώσει το έναυσμα για μια εξαιρετική συνεργασία της Τριαθλητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας με τον Δήμο Θερμαϊκού θέτοντας τις βάσεις για μελλοντικούς αγώνες.

Καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές.

Καλή διαμονή σε όλους τους επισκέπτες