Συνέντευξη «Κεραυνός» Σολομωνίδη: « Το συναίσθημα λέει Μαυρομάτη, αλλά τώρα η λογική λέει Τσαμασλή»

Συνέντευξη «Κεραυνός» Σολομωνίδη: « Το συναίσθημα λέει Μαυρομάτη, αλλά τώρα η λογική λέει Τσαμασλή»

Δύο 24ωρα πριν ανοίξουν για δεύτερη φορά οι κάλπες το BestCity.gr συνάντησε τον Παναγιώτη Σολομωνίδη σε μια συνέντευξη… «κεραυνός» για όλα! Για την ομάδα, για τον Δήμο Θερμαϊκού και για τις εκλογές.

Διαβάστε τη συνέντευξη:

-Πρόεδρε, το πρωτάθλημα δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες συνθήκες για τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου, όμως η συνέχεια είναι η καλύτερη…

«Πράγματι, η ομάδα ξεκίνησε με πολλά προβλήματα. Είναι χαρακτηριστικό πως από τον πρώτο αγώνα παίζουμε χωρίς 6 με 7 βασικούς! Συν τις κάρτες, στερηθήκαμε αγωνιστικό ρυθμό. Ευελπιστούμε πως σιγά-σιγά θα φτιάξουν τα πράγματα, όπως ήδη φτιάχνουν και θα στρώσει η ομάδα»

-Ποιος είναι ο φετινός στόχος και μπορεί να επιτευχθεί;

«Στόχος είναι να κάνουμε μια καλή πορεία, διότι μεγάλωσε ο όμιλος και δυσκόλεψε. Συνεπώς… σωτηρία και βλέπουμε! Αν μπορούμε να είμαστε στην πρώτη εξάδα θα είναι ότι καλύτερο για εμάς»

-Φέτος ο Δήμος Θερμαϊκού έχει τρεις ομάδες, τον Κεραυνό, τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας και την Αναγέννηση Επανομής. Τι λέτε;

«Καταρχήν, είναι τρομερή επιτυχία ένας Δήμος να έχει τρεις ομάδες στη Γ΄ Εθνική! Αρα αυτό μεγαλώνει και τις υποχρεώσεις των αρχόντων του τόπου να δώσουν μεγάλη προσοχή και προτεραιότητα στις ομάδας του. Στα γήπεδα, στις ακαδημίες, διότι ο Δήμος Θερμαϊκού είναι μια ποδοσφαιρική φαβέλα, βγάζει ποδοσφαιριστές!! Εδώ ολόκληρη Θεσσαλονίκη έχει μόνο μία ομάδα στη Γ΄ Εθνική, τη Νίκη Ευκαρπίας, άρα αυτό σαν Δήμος πρέπει να το εκμεταλλευτούμε…»

-Την Κυριακή έχουμε επαναληπτικές εκλογές με Τσαμασλή και Τζέκο να διεκδικούν τη δημαρχία. Αν ψηφίζατε στον Δήμο Θερμαϊκού, τι θα ψηφίζατε;

«Εγώ είμαι συναισθηματικά ταγμένος με τον Γιάννη Μαυρομάτη, λόγω της οικογένειας Παζαρόπουλου, για τον πρόεδρο του Αγγελοχωρίου, τον κ. Μεϊμαρίδη, για τη Λουκία την Περρόνε, για τον φίλο μου τον Χοχλάκα, για τον Σάκη απ΄ τον ΠΑΟΝΕ»

-Τώρα που δεν υπάρχει Μαυρομάτης στον β΄ γύρο;

«Τώρα η λογική λέει…Τσαμασλής! Διότι είναι ένας δήμαρχος καταξιωμένος, έχει προχωρήσει πάρα πολλά έργα και ξέρουμε πως θα μας βοηθήσει και την επόμενη μέρα, έχοντας άριστες σχέσεις με την Περιφέρεια. Επιπλέον έχει άξια στελέχη δίπλα του, όπως τον Γιώργο τον Ασημακόπουλο, ο οποίος πέντε του ζητάς και έξι σου φτιάχνει!»

-Και η άποψή σας για τον Θόδωρο Τζέκο;

«Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, όπως και αρκετός κόσμος δεν τον ξέρει. Τι να πω, στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, ένα κόμμα το οποίο είναι υπό διάλυση, αυτό τα λέει όλα…»

Αφήστε μια απάντηση