Συλλέκτης τίτλων ο Περσέας! Αλλο ένα Κύπελλο στην Περαία!!

Συλλέκτης τίτλων ο Περσέας! Αλλο ένα Κύπελλο στην Περαία!!

Απίστευτη χρονιά, απίστευτες συγκινήσεις, εξαιρετική διαφήμιση για την περιοχή μας και πολλά όνειρα για ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον! Με δυο λέξεις: Περσέας Περαίας!

Με την κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΕΣΘ έκλεισε η αγωνιστική χρονιά, χθες βράδυ, για το γυναικείο τμήμα του συλλόγου! Ο Περσέας, νίκησε με 3-0 το Πειραματικό στο κλειστό της Μίκρας και αναδείχθηκε κυπελλούχος. Αλλος ένας τίτλος, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α2!

Διαιτητές: Δρανίτσας, Τοσουνίδης, Λάμπρου.

Ήταν ένας δύσκολος μαραθώνιος με πολλούς αγώνες, χαρές, πολλές νίκες αλλά και δυσκολίες που προέκυπταν από σοβαρούς τραυματισμούς σε αρκετές αθλήτριες. Αξίζουν συγχαρητήρια στα κορίτσια, το τεχνικό team, τη διοίκηση και τον πρόεδρο που ήταν μαζί, ενωμένοι, σε όλο αυτό το αγωνιστικό ταξίδι. Και το αποτέλεσμα φάνηκε…

Διαιτητές: Δρανίτσας, Τοσουνίδης, Λάμπρου.

Περσέας: ( Καμπερίδης) Θωμαϊδου Ματιού, Κουτσολουκά, Καραδημήτρα, Καραγιαννοπούλου, Επικούρου, Ζαπαντζή, Μπαρμπαλιού, Τερζίου, Καλεντέρογλου, Γκέλτη, Τάνη, Βογιατζόγλου, Ταυλίκου.

Πειραματικό: (Δράμπας) Κυριαζή, Μπέτι, Γεωργιάδου, Παπαδοπούλου, Κωσταρά, Κουγιουμτζόγλου, Μοσχοβάκη, Τσαρτσάλη, Μεϊμαρίδου, Ντογραμματζή, Μεργανιώτη, Ζιούπα.

Αφήστε μια απάντηση