Συγκλονίζει ο Παύλος Μαρινάκης: «Λίγο μετά την εκλογή μου ως γραμματέας της ΝΔ ανακάλυψα ότι έχω ένα σοβαρό αυτοάνοσο» (BINTEO)

Συγκλονίζει ο Παύλος Μαρινάκης: «Λίγο μετά την εκλογή μου ως γραμματέας της ΝΔ ανακάλυψα ότι έχω ένα σοβαρό αυτοάνοσο» (BINTEO)

Ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Παύλος Μαρινάκης αποκαλύπτεται στον Κώστα Τσουρό για τον γάμο του, την «απώλεια» που του στοίχισε και το αυτοάνοσο νόσημά του.

Ο γενικός γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Παύλος Μαρινάκης παραχώρησε μία σπάνια συνέντευξη στον Κώστα Τσουρό και την εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Όπως λέει ο ίδιος, η εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού ήταν αυτή που τον έφερε στη θέση του γενικού γραμματέα. «Όσο πιο νέος είσαι, τόσο πιο πολύ πρέπει να τρέξεις στο ξεκίνημα» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Αποκαλύπτει πως από την αρχή η πλειοψηφία του κόμματος «τον αγκάλιασε» και στην αρχή άκουγε στους διαδρόμους να λένε «ήρθαν τα πιτσιρίκια να μας σώσουν».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παύλος Μαρινάκης έχει ύψος 2.05 μέτρα κάτι που όπως λέει του δημιουργεί ορισμένα προβλήματα, ωστόσο ήταν και αυτό που τον έφτασε έως την Γ’ Εθνική μπάσκετ.

«Είχα πολλούς τραυματισμούς και ένα σοβαρό θέμα στις αρθρώσεις» συμπληρώνει.

Αναφερόμενος στη γυναίκα του λέει: «Τη γνώρισα στο πανεπιστήμιο, είμαστε μαζί 16 χρόνια και παντρευτήκαμε πριν από 2 χρόνια. Όταν σχεδιάζαμε τον γάμο την περίοδο του κορωνοϊού, έστειλα μήνυμα στον Χαρδαλιά εάν θα ισχύσουν οι 100 καλεσμένοι και μου είπε κάλεσε 50».

Ο ίδιος δεν δίστασε να μιλήσει και για την απώλεια του πεθερού του, που τον είχε σαν πατέρα του, και του στοίχισε πολύ.

Ανέφερε πως λίγο μετά την εκλογή του ως γενικός γραμματέας της ΝΔ, ανακάλυψε πως πάσχει από ένα σοβαρό αυτοάνοσο.

Αφήστε μια απάντηση