Συγκίνηση για το νέο τραγούδι της Κέλλυς Κελεκίδου-Το έγραψε ο Βασίλης Καρράς (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκίνηση για το νέο τραγούδι της Κέλλυς Κελεκίδου-Το έγραψε ο Βασίλης Καρράς (ΒΙΝΤΕΟ)

Η τραγουδίστρια Κέλλυ Κελεκίδου παρουσίασε μέσα από το «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» το νέο τραγούδι με τίτλο «Άτομο φευγάτο» που της έγραψε ο αείμνηστος Βασίλης Καρράς.

«Eίναι ένα τραγούδι που αισθάνομαι μεγάλη ευλογία και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή την συνεργασία. Με τον Βασίλη δουλεύαμε καιρό και ήταν αυτός που είπε ”Κέλλυ θα πρέπει να βρούμε μαζί ένα τραγούδι που να σε ταιριάζει”. Το τραγούδι αυτό το έχω στα χέρια μου 7 – 8 μήνες, απλά δεν το θεωρούσα κατάλληλη στιγμή. Έχει μέσα πολύ μαγκιά και μιλάει για την σημερινή εποχή», είπε αρχικά η τραγουδίστρια.

Ειδικά για την σχέση που είχε με τον Βασίλη Καρρά είπε: «Γνωριζόμασταν χρόνια. Σε κάποια συνεργασία που είχαμε κάνει στην Γερμανία για μία συναυλία και είχαμε έρθει πιο κοντά, ενώ μιλούσαμε μου θύμισε πολύ τον πατέρα μου. Ήταν ένας άνθρωπος πολύ περήφανος και με υψηλό το αίσθημα της δικαιοσύνης μέσα του. Ήταν πολύ γενναιόδωρος άνθρωπος».

Στη συνέχεια η Κέλλυ Κελεκίδου σχολίασε και την συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision με το τραγούδι «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι.

«Η Μαρίνα Σάττι είναι ένα κορίτσι πολύ ταλαντούχο. Νομίζω ότι είναι ένα τραγούδι πολύ έξυπνο. Να της στείλουμε όλοι μαζί την θετική ενέργεια για εκείνη την νύχτα», επεσήμανε καταλήγοντας η τραγουδίστρια.