Στις 17 Αυγούστου η “πρώτη” του Κεραυνού της Γ΄ Εθνικής-“Εκλεισαν” Παναγιωτίδης, Παπαδόπουλος και Μετάϊ

Στις 17 Αυγούστου η “πρώτη” του Κεραυνού της Γ΄ Εθνικής-“Εκλεισαν” Παναγιωτίδης, Παπαδόπουλος και Μετάϊ

Ο προγραμματισμός έγινε και ξεκινά η υλοποίησή του!

Ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου, έχει μπροστά του την πρόκληση της Γ΄ Εθνικής και δεν έχει χρόνο να χάσει. Αλλωστε, οι μέρες είναι μετρημένες…

Στις 17 Αυγούστου, ο προπονητής, Λάμπρος Ανδριόπουλος, θα σφυρίξει την έναρξη της χρονιάς και θα πρέπει να είναι όλοι εκεί.

Ηδη, κλείσανε οι πρώτες τρεις μεταγραφές: Ο λόγος για τους Ανέστη Μετάι, Ανέστη Παναγιωτίδη και Γιώργο Παπαδόπουλο, που θα ενισχύσουν σημαντικά την ομάδα του Λάμπρου Ανδριόπουλου με την εμπειρία τους.

Ο πρώτος είναι 29χρονος εξτρέμ, που παίζει και αριστερό μπακ και έκανε το νταμπλ στην Ημαθία με τον Αστέρα Τριποτάμου, πανηγυρίζοντας ιστορική άνοδο και βοηθώντας καταλυτικά.

Ακόμα, ο Μετάι έπαιξε σε Ηρακλή Αμπελοκήπων και Στρατώνι.

Ο Παναγιωτίδης είναι 29χρονος στόπερ, αρχηγός στον Ηρακλή Αμπελοκήπων, στον οποίο έπαιξε για χρόνια, έχοντας συμπαίκτη και τον Μετάι. Ο Ανέστης Παναγιωτίδης

Αμφότεροι έχουν πολλά “χιλιόμετρα” στην κατηγορία, με τον Ανέστη Παναγιωτίδη να έχει πέρασμα και από Απόλλωνα Καλαμαριάς, FC Σέρρες και Εθνικό Γαζώρου.

Όσο για τον Παπαδόπουλο, είναι 27χρονος Καβαλιώτης τερματοφύλακας, που πέρυσι το πρώτο εξάμηνο ήταν βασικός στα γκολπόστ του “γείτονα” Ποσειδώνα Μηχανιώνας και το χειμώνα εντάχθηκε στην Παναχαϊκή, με την οποία πανηγύρισε τίτλο και άνοδο στη Σούπερ Λιγκ 2.

Παράλληλα, έχουν ξεκινήσει οι εργασίες στο γήπεδο, ώστε να πληροί της προϋποθέσεις για την Γ΄ Εθνική, κάτι που σημαίνει πως η προετοιμασία της ομάδας δεν θα γίνει στο Αγγελοχώρι. Πιθανότατα ο Κεραυνός θα προετοιμαστεί στο αθλητικό κέντρο του Μάττα, στη Ν. Ραιδεστό.

Πάντως, μέχρι τις 25 Αυγούστου, το γήπεδο θα είναι σχεδόν έτοιμο.

Αφήστε μια απάντηση