Στη Γερμανία η Κατερίνα Χατζηχριστοφή-Το αποχαιρετιστήριο μήνυμά της

Στη Γερμανία η Κατερίνα Χατζηχριστοφή-Το αποχαιρετιστήριο μήνυμά της

Για μόνιμη εγκατάσταση στη Γερμανία αναχώρησε η Κατερίνα Χατζηχριστοφή. Η πρώην αντιδήμαρχος και σημερινή δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του Γιάννη Μαυρομάτη, έστειλε μέσω facebook αποχαιρετιστήριο μήνυμα:

“…. αλλαγή κεφαλαίου …

Εδώ και ένα μήνα η οικογένεια μας, για τα επόμενα τρία χρόνια, έχει αλλάξει έδρα και βρίσκεται στο Ντόρτμουντ της Γερμανίας όπου κληθηκα να διδάξω στο ελληνικό σχολείο…

Η ευθύνη, ανταποκρινόμενη στην πρόκληση αυτής της αλλαγής είναι μεγάλη τόσο για μένα όσο και την υπόλοιπη οικογένεια μου.

Ευελπιστώ στις ευχές σας για επιτυχία και σε αυτό το εγχείρημα μου….
Θέλω να σας ευχαριστήσω για την στήριξη σας στα χρόνια της κοινής μας πορείας γιατί την φροντίδα του τόπου μας, του Δήμου Θερμαϊκού. Προσπάθησα να είμαι δημιουργική, παραγωγική και να τιμήσω την εμπιστοσύνη που μου δείξατε.
Φυσικά και συνεχίζει να με ενδιαφέρει η ανάπτυξη του πανέμορφου, μοναδικού τόπου μας και θα συνεχίσω να είμαι παρούσα όσο αυτό είναι εφικτό, έστω και μέσω διαδικτύου…

Με λύπη μου βέβαια πληροφορούμαι ότι με κακόβουλες αναρτήσεις – τις οποίες δε μου επιτρέπεται να δω 😜, και φυσικά να απαντήσω – βρέθηκα σήμερα στο επίκεντρο κάποιων καλοθελητων που το μόνο που γνωρίζουν νά κάνουν είναι να σπιλώνουν υπολήψεις…. Δε με εκπλήσσει βέβαια γιατί ο συγκεκριμένος διαχειριστής της παραταξιακης αυτής ομάδας ούτε ηθος, ουτε αξιοπρέπεια ούτε πλέον υπόληψη έχει… αρκεί να ψάξει κάποιος την πορεία της ζωής του μέχρι τώρα…

Αφήνω πίσω μου λοιπόν τα κακώς κείμενα…. Κρατάω μέσα μου την ομορφιά της θάλασσας του Θερμαϊκού με τα υπέροχα ηλιοβασιλέματα, την ευλογία της Παναγίας Φανερωμένης από το όμορφο χωριό μου και τις ζεστές ευχές όλων σας!!!
Να είστε όλοι καλά…εις το επανιδείν”

Μένει να διευκρινιστεί τι θα γίνει με τη θέση της στο δημοτικό συμβούλιο, καθώς, εκ των πραγμάτων, δεν θα μπορεί να δίνει το παρών στις συνεδριάσεις.

Αφήστε μια απάντηση