Στην κορυφή του SUP o Ναυτικός Ομιλος Ακτής Θερμαϊκού (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Στην κορυφή του SUP o Ναυτικός Ομιλος Ακτής Θερμαϊκού (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Διακρίσεις για την ομάδα SUP του Ναυτικού Ομίλου Ακτής Θερμαϊκού η οποία, με αρχηγό αποστολής τον διακεκριμένο αθλητή και προπονητή ΣΤΕΛΙΟ ΜΟΥΣΤΑΚΛΗ επέστρεψε από το πανελλήνιο πρωτάθλημα SUP στο Σχινιά Αττικής όπου ζήσανε μοναδικές στιγμές. Πριν καλά καλά προλάβουνε να ξεκουραστούν και να χαρούμε αυτά που ζήσανε, φύγανε για τους διεθνείς αγώνες SUP στη Σλοβενία.

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε ήταν μία μοναδική εμπειρία για αυτούς, με μόνο 5 αθλητές που έλαβαν μέρος στους πανελληνίους αγώνες SUP, καταφέρανε να βγούνε:

1ος Πανελληνιονίκης και 1ος Κυπελλούχος Σύλλογος για το 2023 στο αγώνισμα του Τεχνικού ενώ είχανε την 2η θέση για το αγώνισμα του Sprint.

Σε αυτό το αποτέλεσμα τους οδήγησαν τα παρακάτω επιμέρους αποτελέσματα με τις θέσεις που κατέκτησαν οι αθλητές του ΝΟΑΘ:

ΝΙΚΗΤΑΣ ΤΖΑΝΑΚΗΣ τερμάτισε:
1ος στο τεχνικό παίδων, 
3ος στο σπριντ παίδων
6ος στο τεχνικό εφήβων, 
6ος στο σπριντ εφήβων. 

Κατέκτησε την 3η θέση στον προκριματικό αγώνα απόστασης με αποτέλεσμα να εξασφαλίσει μια θέση στην εθνική ομάδα η οποία θα αγωνιστεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Ταϊλάνδη τον Νοέμβριο του 2023. 

ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ τερμάτισε 
4ος στο τεχνικό παίδων,
7ος στο σπριντ παίδων,
10ος στο τεχνικό εφήβων.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΕΡΑΛΕΞΗΣ, αθλητής του συλλόγου μας που κάνει προπονήσεις στη
Πάργα: 
2η θέση τεχνικό παίδων,
2η θέση σπριντ παίδων,
7η θέση σπριντ εφήβων,
7η θέση στην πρόκριση μεγάλων αποστάσεων,
8η θέση τεχνικό εφήβων.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΛΗΣ τερμάτισε:
3ος στο τεχνικό 40+, και εξασφάλισε μια θέση στην εθνική ομάδα των 40+.
6ος στο σπριντ 40+. 
ΡΕΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ

κατέκτησε όλες τις πρώτες θέσεις στις κατηγορίες νεανίδων και γυναικών σε όλα τα
αγωνίσματα τεχνικό, σπριντ και απόσταση και εξασφάλισε για άλλη μια χρονιά μια
θέση στην εθνική ομάδα.


 
Όλο αυτό το αποτέλεσμα δεν θα ήταν εφικτό χωρίς την βοήθεια του Μπάμπη Τσίγκανου στο προπονητικό κομμάτι του Sup και της μυϊκής ενδυνάμωσης, την βοήθεια της Ζωής Χατζησταυριανού (γυμναστήρια και πιστοποιημένη προπονήτρια Ταεκβοντο) στο προπονητικό κομμάτι του συλλόγου, την υπερπροσπάθεια των αθλητών που αγωνίστηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο, και όχι μόνο αυτών αλλά και όλων των αθλητών μικρών και μεγάλων συμμετέχοντας στις καθημερινές προπονήσει. 

Σημαντικός αρωγός στην προσπάθεια όλων των παιδιών είναι οι οικογένειές τους και ειδικότερα οι γονείς τους, τους οποίους ο ΝΟΑΘ θέλει να ευχαριστήσει για την εμπιστοσύνη.

Αφήστε μια απάντηση