Στην Καβάλα αύριο ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου-Σε διπλό ρόλο ο Χρυσουλάς

Στην Καβάλα αύριο ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου-Σε διπλό ρόλο ο Χρυσουλάς

Αύριο Σάββατο στις 15.00 θα λάβει χώρα το τελευταίο φιλικό του Κεραυνού Αγγελοχωρίου, στην έδρα της φιλόδοξης Καβάλας. Ο Κώστας Γαλτσίδης, δεν υπολογίζει στους Δημήτρη Μεληκιώτη, Μάρκο Γκάκο και Γιώργο Ζορπίδη, λόγω ενοχλήσεων, ενώ επανέρχεται ο Φώτης Αλεξόπουλος.
Στην αποστολή θα μετέχουν οι υπόλοιποι 21 παίκτες του ρόστερ.

Στο μεταξύ, με χαρά και περηφάνια ο Κεραυνός γνωστοποίησε τη διπλή αξιοποίηση του Δημήτρη Χρυσουλά στη φετινή ομάδα, σε μια χρονιά ορόσημο, την παρθενική στη Γ΄ Εθνική. Ο 39χρονος τερματοφύλακας, βασικός πέρυσι στο Α΄ τοπικό, με καταγωγή από το Αγγελοχώρι και διαχρονική προσφορά στο σύλλογό για σχεδόν μια δεκαετία, θα είναι μέλος του ρόστερ, ως τρίτος γηγενής, συνεχίζοντας από πέρυσι, μαζί με τους Ιωάννη Λιάπη και Φώτη Αλεξόπουλο (ο τελευταίος και στο καρέ των αρχηγών), μια κίνηση συμβολισμού, ουσίας και εκπροσώπησης της περιοχής εντός του ποδοσφαιρικού τμήματος. Βεβαίως, ο Χρυσουλάς, εκτός από μέλος της 24άδας του ρόστερ και της τριάδας των γκολκίπερ (με Παπαδόπουλο και Γκάκο) θα είναι και στον κύκλο συνεργατών του Κώστα Γαλτσίδη, ως προπονητής τερματοφυλάκων.

“ΔΙΠΛΗ ΧΑΡΑ – ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ”

Ο Δημήτρης Χρυσουλάς μίλησε στα social media του Κεραυνού, αναφέροντας σχετικά: “Kατάγομαι από το Αγγελοχώρι και είναι διπλή η χαρά μου που θα παίξω πρώτη φορά στη Γ΄ Εθνική με τη συγκεκριμένη ομάδα, του τόπου μου, επίσης στη δική της παρθενική διαδρομή σε αυτή την κατηγορία. Είχα παίξει στην παλιά Δ΄ Εθνική, με Ποσειδώνα Μηχανιώνας και Αλμωπό Αριδαίας. Δέθηκα με τον Κεραυνό στην καριέρα μου, εδώ και στον ΠΑΟΝΕ πέρασα τα περισσότερα χρόνια. Ο βασικός λόγος που έμεινα ως τερματοφύλακας ήταν η επιμονή της διοίκησης να είμαι στην τριάδα των πορτιέρο. Θα έχω βεβαίως και τα καθήκοντα στο τεχνικό επιτελείο. Τους τελευταίους μήνες έγιναν τεράστια βήματα μπροστά, μεγάλη πρόοδος και αλματώδης εξέλιξη. Μεγάλες διαφορές σε μικρό διάστημα. Είμαστε νέα ομάδα και στοχεύουμε σε μια καλή πορεία, περιμένοντας τη στήριξη και τη βοήθεια του κόσμου μας”.

Αφήστε μια απάντηση