Στα έργα του Ταμείου Ανάπτυξης εντάχθηκε το Thess INTEC

Στα έργα του Ταμείου Ανάπτυξης εντάχθηκε το Thess INTEC

Στα έργα του Ταμείου Ανάπτυξης, εντάχθηκε το ThessIntec, με το Υπουργείο Οικονομικών να διαβεβαιώνει εγγράφως την ΕΑΝΕΠ Thess INTEC A.E. ότι το Κέντρο Καινοτομίας του Τεχνολογικού και Επιχειρηματικού Πάρκου 4ης Γενιάς, μπορεί να συγχρηματοδοτηθεί μέχρι ποσού 35 εκατ. ευρώ στο πλαίσιο του Άξονα 4.6 του Προγράμματος «Ελλάδα 2.0».

Το Thess INTEC, η μη κερδοσκοπική Εταιρεία Ανάπτυξης του Επιχειρηματικού και Τεχνολογικού Πάρκου, που έχει ήδη επικαιροποιήσει το business plan και τρέξει τις μελέτες για την αδειοδότηση, προχωράει παράλληλα τις επαφές για την εξασφάλιση και ιδιωτικών κεφαλαίων, με τα οποία θα συμπληρωθούν τα 70 εκατ. ευρώ, για τα έργα της Α’ Φάσης του μεγάλου αυτού project!

Οπως έχουμε σημειώσει και σε παλιότερο ρεπορτάζ, εδώ στο BestCity.gr, ως την άνοιξη του 2022 θα έχουν ολοκληρωθεί οι αδειοδοτικές διαδικασίες, στον επόμενο χρόνο θα έχουν γίνει τα έργα υποδομών σε όλη των έκταση των 760 στρεμμάτων του Πάρκου και ένα χρόνο μετά, ως την άνοιξη του 2024, θα έχουν κατασκευαστεί και τα κτίρια της Α΄ Φάσης. Δηλαδή, τον Μάρτιο του 2024, αν όλα πάνε κατ΄ ευχή, το έργο που θα αλλάξει τον ρου του Δήμου Θερμαϊκού, θα ανοίξει τις πύλες του!

Αφήστε μια απάντηση