ΣΟΚ: Σκότωσε την κόρη του και πλήρωσε άστεγο για να βάλει φωτιά στο πτώμα της (ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΟΚ: Σκότωσε την κόρη του και πλήρωσε άστεγο για να βάλει φωτιά στο πτώμα της (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ουέλινγκτον ντα Σίλβα συνελήφθη την Τετάρτη και ομολόγησε ότι δολοφόνησε την 18χρονη κόρη του Ρέισα ντα Σίλβα στο σπίτι τους στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας την Κυριακή.

Η κάμερα ασφαλείας έξω από το διαμέρισμά τους δείχνει τον 39χρονο δράστη να έχει βάλει τη σορό του νεαρού θύματος σε καρότσι και να προσπαθεί να μπει με αυτό στο ασανσέρ.

Ο ντα Σίλβα δολοφόνησε την κόρη του διά του στραγγαλισμού και έπειτα προσπάθησε να ξεφορτωθεί τη σορό της, δίνοντας δύο δολάρια σε έναν άστεγο προκειμένου να αγοράσει βενζίνη και κάψει το πτώμα.

Ο 39χρονος ομολόγησε πως τόσο ο ίδιος, όσο και η κόρη του είχαν πιει αρκετά και διαφωνούσαν για τον χωρισμό του με την μητέρα της 18χρονης. Η τελευταία φέρεται να υποστήριξε τη μητέρα της κάτι που εξόργισε τον ντα Σίλβα και την στραγγάλισε.

Αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι αποκοιμήθηκε με το πτώμα της στο διαμέρισμα και το μετακίνησε το βράδυ της Δευτέρας.

Φέρεται να πλησίασε έναν άστεγο και να του έδωσε εντολή να αγοράσει καύσιμα από ένα κοντινό βενζινάδικο και να βάλει φωτιά στο πτώμα της. Η μητέρα της Raysa da Silva δήλωσε την εξαφάνισή της σε τοπικό αστυνομικό τμήμα τη Δευτέρα.

Περαστικοί ειδοποίησαν την αστυνομία το πρωί της Τρίτης, αφού ανακάλυψαν το απανθρακωμένο σώμα της 18χρονης κάτω από το σπασμένο τμήμα ενός πεζοδρομίου.

Οι αρχές εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον άστεγο άνδρα και εξετάζουν τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής για να επιβεβαιώσουν τους ισχυρισμούς του ντα Σίλβα.

Ο 39χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες για γυναικοκτονία, καταστροφή και απόκρυψη πτώματος.

Δείτε από το MEGA: