Σοκάρει η μαρτυρία μητέρας από την Περαία: “Οι κακοποιοί εκλεβαν το σπίτι μου και ο γιος μου απ΄ έξω προσπαθούσε να ξεκλειδώσει για να μπει”

Σοκάρει η μαρτυρία μητέρας από την Περαία: “Οι κακοποιοί εκλεβαν το σπίτι μου και ο γιος μου απ΄ έξω προσπαθούσε να ξεκλειδώσει για να μπει”

Σοκάρει η μαρτυρία μιας μητέρας από την Περαία η οποία διηγείται τι αισθάνθηκε όταν διαπίστωσε πως διαρρήκτες είχαν εισέλθει στο σπίτι της από την μπαλκονόπορτα και ο μικρός της γιος, μη γνωρίζοντας τίποτα, προσπαθούσε να ξεκλειδώσει για να μπει στο σπίτι, επιστρέφοντας από το σχολείο.

«Ήταν 1.30 το μεσημέρι όταν επιστρέφοντας ο μικρός μου γιός από το σχολείο, ήρθε στο μαγαζί να του δώσω τα κλειδιά για να ανέβει στο σπίτι μας. Αφού έχει περάσει περίπου ένα λεπτό ακούω ένα θόρυβο από επάνω, σαν κάτι να έχει σπάσει”, λέει η μητέρα στη voria.gr και συνεχίζει:

“Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα σαν μαμά ήταν μήπως κατά λάθος το παιδί έριξε κάτι στο πάτωμα και έσπασε. Ο θόρυβος όμως ήταν από τους κακοποιούς οι οποίοι από μια εξωτερική σκάλα ανέβηκαν στο μπαλκόνι του διαμερίσματος, έσπασαν την μπαλκονόπορτα και άρχισαν να ψάχνουν, ο ένας δε έσπευσε προς την πόρτα της εισόδου βρήκε ένα κλειδί που έχουμε για ώρα ανάγκης, την ξεκλείδωσε και στάθηκε πίσω της προφανώς για να φυλάει τσίλιες. Εκείνη τη στιγμή το παιδί επιχειρεί να ανοίξει την πόρτα, ωστόσο για καλή μας τύχη, υπήρχε το κλειδί που είχε βάλει ο διαρρήκτης στην κλειδαρότρυπα από μέσα και η πόρτα δεν άνοιξε» αναφέρει.  

«Έχουμε δύο παιδιά, δεν είναι δυνατόν να κινδυνεύουμε μέρα μεσημέρι. Τρέμω και μόνο στη σκέψη για το τι θα μπορούσε να συμβεί αν άνοιγε η πόρτα. Το συναίσθημα ότι κάποιος έχει μπει μέσα στο σπίτι σου είναι ότι χειρότερο, το πιο τραγικό είναι η αίσθηση της μυρωδιάς ενός ξένου ανθρώπου» συμπληρώνει.

Σκηνές τραγικής καθημερινότητας, πλέον, στην περιοχή μας η οποία βρίσκεται στο έλεος κλεφτών, διαρρηκτών και πάσης φύσεως απατεώνων με το μοναδικό αστυνομικό τμήμα που έχει απομείνει να μην μπορεί να ανταποκριθεί, πια, σε τίποτα…

Αφήστε μια απάντηση