Σοβαρή καταγγελία Μαυρομάτη: “Ξεκίνησε έργο πριν υπογραφεί η σύμβαση”

Σοβαρή καταγγελία Μαυρομάτη: “Ξεκίνησε έργο πριν υπογραφεί η σύμβαση”

Εναρξη εργασιών για τη συντήρηση των 16 παιδικών χαρών του Δήμου Θερμαϊκού πριν την υπογραφή της σχετικής σύμβασης με τον ανάδοχο του έργου, καταγγέλλει ο Γιάννης Μαυρομάτης, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε η “Νέα Πορεία”:

“Είναι απίστευτο, όμως δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση και αποδεικνύει ξανά τον κάκιστο τρόπο λειτουργίας της Διοίκησης του Δήμου Θερμαϊκού. Είναι φανερό πως δεν τηρούν, πια, ούτε τα προσχήματα, ακόμη και σ’ ένα ευαίσθητο θέμα που αφορά τα παιδιά μας. Τη συντήρηση των 16 παιδικών χαρών του Δήμου μας.

Πρόκειται για ένα έργο το οποίο ξεκίνησαν, χωρίς επί της ουσίας να ενημερώσουν την αρμόδια επιτροπή και χωρίς να έχουν υπογράψει τη σχετική σύμβαση, πριν δώσουν την εντολή για την έναρξη των εργασιών. Μιλάμε, δηλαδή, για την αποθέωση της λογικής του… «ξεκίνα και βλέπουμε»!

Με αυτή την ανεύθυνη πολιτική αντιμετωπίζουν τα παιδιά μας, χωρίς την παραμικρή ενημέρωση και χωρίς τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Είναι πασιφανές πως, τα όποια έργα, ξεκίνησαν ένα μήνα τουλάχιστον πριν την 1η Ιουνίου, ημερομηνία κατά την οποία υπογράφηκε η σύμβαση με τον ανάδοχο.

Αναρωτιόμαστε, λοιπόν, ποιος υπάλληλος θα βάλει την υπογραφή του και θα παραλάβει ένα τέτοιο έργο στο οποίο δεν συμβαδίζουν, κατά κανένα τρόπο, οι ημερομηνίες έναρξης & ολοκλήρωσης.

Γίνεται αντιληπτό πως προκύπτει τεράστιο θέμα τύπων και ουσίας, σοβαρά ερωτήματα λειτουργίας, για τα οποία οι υπεύθυνοι του Δήμου καλούνται να δώσουν πειστικές απαντήσεις.

Αν τις διαθέτουν…”

Αφήστε μια απάντηση