«Σκύλοι Οδηγοί Ελλάδος» με την υπογραφή του Ολυμπιακού (ΒΙΝΤΕΟ)

«Σκύλοι Οδηγοί Ελλάδος» με την υπογραφή του Ολυμπιακού (ΒΙΝΤΕΟ)

Στον «αέρα» έχει ανέβει το βίντεο που ετοίμασε η Αστική Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση «Με άλλα μάτια», σε συνεργασία με το κέντρο «Σκύλοι Οδηγοί Ελλάδος», χάρη στη δωρεά του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο του Solidarity Project του UEFA Youth League. Πρόκειται για ένα βίντεο με το οποίο ενημερώνεται ο κόσμος για την καθημερινότητα των χειριστών, αλλά και την εκπαίδευση των σκύλων οδηγών τυφλών.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης και άπαντες στην ομάδα βρίσκονται συστηματικά δίπλα στους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν αναπηρίες, δίχως να περιμένουν τις παγκόσμιες ημέρες για να δρομολογήσουν δράσεις με στόχο την ίση αντιμετώπιση ανάπηρων ατόμων.

Αξίζει να αφιερώσετε λίγο από το χρόνο σας για να παρακολουθήσετε το βίντεο στο οποίο συμμετέχουν οι χειρίστριες σκύλων – οδηγών Άννα Μπαλάν με τον Νίτρο και η Τζουλιάνα Μπούσι με τη Ράστι, καθώς και η Πρόεδρος του Κέντρου, «Σκύλοι Οδηγοί Ελλάδας», κ. Ζωή Γερουλάνου.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία του Ολυμπιακού που ανακοινώθηκε σε ειδική εκδήλωση τον περασμένο Ιανουάριο στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη παρουσία των παικτών και του προπονητικού επιτελείου της Κ-19, προσέλκυσε το ενδιαφέρον της UEFA, με τα στελέχη της να μας απονείμουν τα εύσημα.