Σκόρπισε τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης ο Κεραυνός (4-0)-Χατ τρικ ο Μεληκιώτης

Σκόρπισε τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης ο Κεραυνός (4-0)-Χατ τρικ ο Μεληκιώτης

Ασυγκράτητος ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου σκόρπισε στους… τέσσερις ανέμους τον δύσμοιρο ΠΑΟΚ Κρηστώνης στο γήπεδο των Νέων Επιβατών.

Το καλό θέαμα με την ουσία της νίκης συνδύασε ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου, που γύρισε στις επιτυχίες μετά από δυο αγωνιστικές με το ευρύ 4-0, στο δεύτερο σερί ματς στους Νέους Επιβάτες, απέναντι στον ΠΑΟΚ Κρηστώνης, στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι για το 2022.

Η ομάδα του Κώστα Γαλτσίδη ήταν για άλλη μια φορά πολύ εύστοχη επιθετικά, πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ ως το 66΄, με πρωταγωνιστή τον Μεληκιώτη, που σημείωσε χατ τρικ, ενώ δημιούργησε αρκετές φάσεις ακόμα, κατεβάζοντας ταχύτητα τα 25 τελευταία λεπτά, όταν έγιναν αρκετές αλλαγές.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ

Ο Κεραυνός, που έχει σκοράρει και στους 7 αγωνες πρωταθλήματος, διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στον όμιλο με 19 γκολ (πρώτη η πρωτοπόρος Κοζάνη με 22), ενώ κάνει αλλαγή χρονιάς από την τρίτη θέση (ισοβαθμία με τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου).

Ο Μεληκιώτης, άνοιξε το χορό των γκολ στο 11΄, με σουτ μετά από ασίστ του Θεοδωρίδη, ενώ στο 51΄ ήρθε το 2-0, με νέο σουτ του Μεληκιώτη, μετά από ασίστ του Κατσιάκη, σκορ που έμεινε στο πρώτο μέρος.

Ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 3-0 στο 58΄ με κεφαλιά του Πορτοκαλά, μετά από κόρνερ του Κατσιάκη, ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Δημήτρης Μεληκιώτης, στο 66΄ με σουτ μετά από ασίστ του Φροσύνη, ολοκληρώνοντας το χατ τρικ του.

Διαιτητής ήταν ο Παραδεισόπουλος (Πιερίας).

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ: Γκάκος, Μουρατίδης (67΄ Κόμνος), Πολυζάς, Ιωσηφίδης, Μετάι (67΄ Σολομωνίδης), Φροσύνης, Πορτοκαλάς, Γ. Νικολίτσας (72΄ Αλεξόπουλος), Κατσιάκης (86΄ Λιάπης), Θεοδωρίδης, Μεληκιώτης (67΄ Δαβής).

ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ: Σακαλίδης, Μωυσίδης, Χατζηλιάδης, Ματεντζίδης, Μαυροκεφαλίδης, Ρούστεμ, Μπελίτσας, Κόλα, Χατζηασλανίδης, Ιωαννίδης, Ρωμανίδης. Έπαιξαν και οι Παπαδόπουλος, Κωτάκης, Γεωργιάδης, Νικολαϊδης.

Αφήστε μια απάντηση