Σκληρή ανακοίνωση Μαυρομάτη για τον προϋπολογισμό του Δήμου

Σκληρή ανακοίνωση Μαυρομάτη για τον προϋπολογισμό του Δήμου

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η παράταξη “Νέα Πορεία” του Γιάννη Μαυρομάτη, αναφερόμενη στην “τρύπα” που παρουσιάστηκε στον προϋπολογισμό του Δήμου Θερμαϊκού:

Αναλυτικά:

“Ήταν «δέσμευση» και έγινε πράξη! Για άλλη μία φορά η νυν Διοίκηση του Δήμου μας επιτυγχάνει «στόχους» που φέρνουν τον τόπο μας βήματα πίσω, καταρρακώνοντας την έξωθεν καλή μαρτύρια και την αξιοπιστία που η δική μας παράταξη, ως διοίκηση, είχε χτίσει όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Τελευταίο τους «κατόρθωμα» η δημιουργία τρύπας στον προϋπολογισμό του 2021 πριν καν συμπληρώσουν δύο χρόνια στη διοίκηση! Τα στοιχεία του α΄ τετραμήνου του 2021 είναι αποκαρδιωτικά και αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Τα έσοδα είναι μειωμένα κατά 50%, χωρίς, επί της ουσίας, να υπάρχουν έξοδα!

Χρειάζεται, πράγματι, πολύ μεγάλη προσπάθεια για να το πετύχει κανείς αυτό και ασφαλώς πολύ μεγάλη δόση ανικανότητας για να μη πούμε κάτι πιο βαρύ για τους κυρίους αυτούς οι οποίοι αγνοούν βασικά πράγματα οικονομικής διαχείρισης.

Ο Δήμος Θερμαϊκού, ένας υγιής οικονομικά Δήμος σύμφωνα με το ΙΟΒΕ αλλά και παραδοχή ορκωτών λογιστών μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2019 που παραδώσαμε τη διοίκηση, παράδειγμα προς μίμηση για όλη την Ελλάδα, ξαφνικά παρουσιάζει «τρύπες» προϊόν των “απίθανων” διαγωνισμών του ενός συμμετέχοντα και μηδενικές εως 1% εκπτώσεις.

Ποιος θα απολογηθεί γι’ αυτό; Είναι βέβαιο πως όταν σε θα αποχωρούν, αυτή κατάσταση θα έχει διογκωθεί. Τούτη την ώρα, με τις πρακτικές τους, υποθηκεύουν το μέλλον του τόπου και των συμπολιτών μας.

ΔΕΝ έχουν αυτό το δικαίωμα…”

Αφήστε μια απάντηση