Σε Μηχανιώνα και Περαία περιόδευσε η γ.γ δημόσιας υγείας (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ+ΒΙΝΤΕΟ)

Σε Μηχανιώνα και Περαία περιόδευσε η γ.γ δημόσιας υγείας (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ+ΒΙΝΤΕΟ)

Την Μηχανιώνα και την Περαία επισκέφθηκε και περιόδευσε σε διάφορα σημεία, η γενική γραμματέας δημόσιας υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η καταγραφή των προβλημάτων των δομών υγείας και η δρομολόγηση λύσεων.

Το δεξί χέρι της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας (Πλεύρη-Γκάγκα), αφού πήγε πρώτα στο Κέντρο Υγείας Θέρμης και σε μια ιδιωτική επιχείρηση της περιοχής, έφτασε στον Δήμο μας, αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μηχανιώνας. Εκεί ξεναγήθηκε στους χώρους και στα ιατρεία από την διευθύντρια της δομής και αμέσως μετά αφίχθη στο δημαρχείο Θερμαϊκού για συνάντηση με τον δήμαρχο, Γιώργο Τσαμασλή.

Δείτε χαρακτηριστικό απόσπασμα σε βίντεο από την συνάντηση:

Επίσης, η κ. Αγαπηδάκη πήγε στο ίδρυμα “Καλός Σαμαρείτης” της Περαίας και κατέληξε για έναν σύντομο καφέ, στο PASO, έναν καφέ που παρέθεσε ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο Θερμαϊκού της ΝΔ, Παναγιώτης Παράσχου.

Επικεφαλής του κλιμακίου που συνόδευσε την γενική γραμματέα δημόσιας υγείας, ήταν ο αντιπρόεδρος της ΔΕΕΠ Β΄ Θεσσαλονίκης και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Αντώνης Ζαβέρκος, ενώ στο κλιμάκιο ήταν και η υποψήφια βουλευτής, Κατερίνα Ζιούτα. Μάλιστα η κ. Αγαπηδάκη ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον κ. Ζαβέρκο για την φιλοξενία και στην διευκόλυνση της επίσκεψής της.

Αφήστε μια απάντηση