Σε εκλογική εγρήγορση τα στελέχη της Πατριωτικής Δύναμης στη Θεσσαλονίκη παρουσία Στάθη Βάκου

Σε εκλογική εγρήγορση τα στελέχη της Πατριωτικής Δύναμης στη Θεσσαλονίκη παρουσία Στάθη Βάκου

Αντίστροφη μέτρηση για το κόμμα του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου, το οποίο μετά τον αποκλεισμό της 21ης Μαϊου ετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρώτη κάθοδο σε εκλογική αναμέτρηση, υπό τον τίτλο “Πατριωτικός Συνασπισμός”, στις 25 Ιουνίου.

Στο πλαίσιο αυτό, τα στελέχη του κόμματος πραγματοποίησαν συγκέντρωση στα κεντρικά γραφεία της οδού Τσιμισκή όπου δόθηκαν οι απαραίτητες κατευθύνσεις, προκειμένου όλα να πάνε καλά στις επερχόμενες εκλογές.

“Οτι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό. Πάμε δυνατά να φέρουμε τον Πατριωτικό Συνασπισμό στη Βουλή! Τώρα, πια, μετά τη σύμπραξη όλων των πατριωτικών δυνάμεων με τη συστράτευση 12 κομμάτων, είμαστε πιο αισιόδοξοι από ποτέ. Θέλω να βγείτε στους δρόμους, να μεταλαμπαδεύσετε την ιδεολογία και τα ιδανικά του κόμματός μας και να πείσετε και τον τελευταίο πολίτη πως αξίζει ο Πατριωτικός Συνασπισμός να εκπροσωπείται στο κοινοβούλιο. Για να παλέψουμε για τα δίκαια του ελληνισμού και της πατρίδας”, τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο Στάθης Βάκος, δεξί χέρι του κ. Εμφιετζόγλου.

Στη φωτό ο κ. Βάκος με την υποψήφια βουλευτή του κόμματος στη Β΄ Θεσσαλονίκης, Ελένη Στεφάνου.

Αξίζει να σημειωθεί πως άπαντες ετοιμάζονται για τη μεγάλη συγκέντρωση της 16ης Ιουνίου που θα γίνει στο Βελλίδειο, παρουσία των επικεφαλής όλων των συνεργαζόμενων κομμάτων.

Αφήστε μια απάντηση