Σαββατοκύριακο: Δροσίζει πριν τη νέα άνοδο από Δευτέρα…

Σαββατοκύριακο: Δροσίζει πριν τη νέα άνοδο από Δευτέρα…

Η πρόβλεψη από τον Μιχάλη Σιούτα:

Μικρή πτώση της θερμοκρασίας, τοπικές βροχές ή καταιγίδες από το πρωί έως το απόγευμα στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά και πιθανόν στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτική Στερεάς. Καλός καιρός στην υπόλοιπη χώρα.

Άνεμοι, Βοριάδες, στο Ιόνιο και το βόρειο Αιγαίο 3-5, στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο 5-7 Μποφόρ. Θερμοκρασία, στα βόρεια ηπειρωτικά από 17 έως 32, στα δυτικά, κεντρικά και νότια ηπειρωτικά από 19 έως 35, στις νησιωτικές περιοχές από 21 έως 34 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη συννεφιά με τοπικές βροχές έως το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί, το απόγευμα Νοτιάδες 3-4 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 21 έως 32 βαθμούς.

Στην Αττική σχεδόν αίθριος, οι άνεμοι Βορειοανατολικοί 4-6 στα ανατολικά έως 7 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 24 έως 33 βαθμούς.

ΚΥΡΙΑΚΗ 15-8-2021 (Κοίμηση της Θεοτόκου)

Καλός καιρός, σχεδόν αίθριος όλη τη χώρα. Οι άνεμοι Βοριάδες στο Ιόνιο 3-5, στο Αιγαίο 5-7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά με τις μέγιστες τιμές έως τους 35 βαθμούς, εξαίρεση στις Κυκλάδες και την Κρήτη έως τους 30 βαθμούς.

Απο Δευτέρα όμως νέα άνοδος της θερμοκρασίας με τις τιμές να αγγίζουν τους 37 βαθμούς.

Αφήστε μια απάντηση