Σήμερα η μεγάλη σύσκεψη για το παραλιακό μέτωπο Καλοχωρίου-Αγγελοχωρίου

Σήμερα η μεγάλη σύσκεψη για το παραλιακό μέτωπο Καλοχωρίου-Αγγελοχωρίου

Συνάντηση εργασίας για το έργο της ενοποίησης, ανάπλασης και ανάδειξης του παραλιακού μετώπου της Θεσσαλονίκης από το Καλοχώρι έως το Αγγελοχώρι, συγκαλεί σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή των Αντιπεριφερειαρχών Θεσσαλονίκης, Βούλας Πατουλίδου και Υποδομών και Δικτύων Πάρη Μπίλλια, των επτά Δημάρχων με παράκτιες εκτάσεις: Δέλτα, Γιάννη Ιωαννίδη, Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Λάζαρου Κυρίζογλου, Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα, Καλαμαριάς, Γιάννη Δαρδαμανέλη, Πυλαίας – Χορτιάτη, Ιγνάτιου Καϊτεζίδη, Θέρμης, Θεόδωρου Παπαδόπουλο και Θερμαϊκού, Γιώργου Τσαμασλή, καθώς και του Προέδρου του ΤΕΕ/ΤΚΜ Γιώργου Τσακούμη.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, στην έδρα της διοίκησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Βίλα Αλλατίνι, Β. Όλγας 198, «γυάλινο κτίριο»),στις 13.00’.

Σε ότι μας αφορά το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην παρέμβαση που θα κάνει ο κ. Τσαμασλής και τι ακριβώς θα πει σε σχέση με τον βαθμό σύνδεσης που θα έχει ο Δήμος μας με το όλο έργο. Πως θα φτάσει το έργο μέχρι το Αγγελοχώρι και υπό ποιες συνθήκες;

Το BestCity.gr, θα παρακολουθήσει από πολύ κοντά τη σύσκεψη και μετά το πέρας της θα σας ενημερώσει σχετικά με την εξέλιξή της και με τα όσα θα ειπωθούν.

Αφήστε μια απάντηση