Σάλος από την πρωινή ανάρτηση του Σωτήρη Αποστολίδη (2 ΒΙΝΤΕΟ)

Σάλος από την πρωινή ανάρτηση του Σωτήρη Αποστολίδη (2 ΒΙΝΤΕΟ)

Από νωρίς το πρωί πήρε φωτιά το διαδίκτυο με αναρτήσεις και δύο βίντεο του Σωτήρη Αποστολίδη, καθώς και η καυστική του απάντηση για την αυτονόητη καθαριότητα που θεωρούν ορισμένοι με το ρεπορταζ της Ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης για την κατάσταση που επικρατούσε στον Δήμο πριν τη θητεία του νυν δημάρχου, Γιώργου Τσαμασλή.

Επιπρόσθετα αναφέρει πως: “Ολοι αυτοί που γράφουν ατέλειωτα σχόλια , ότι δηλαδή < στήνομαι και τραβώ βίντεο μόνο από την συγκεκριμένη παραλία > τους πληροφορώ πως ούτε προγραμματισμένο το είχα και ούτε σκόπευα γι αυτό. Ωστόσο μάλλον δεν άκουσαν ή δεν είδαν στο προσωπικό μου βίντεο τι ακριβώς λέω μέχρι τέλους.

Ότι πολλά πράγματα πρέπει να γίνουν ακόμα αλλά και να αλλάξουν. Πως είναι δυνατόν κάποιοι να εξαντλούν την αυστηρότητά τους σ έναν δήμαρχο που ουσιαστικά είχε στην διάθεσή του μόνο 2,5 περίπου χρόνια ορθής διαχείρισης ,λόγω του μεγάλου εγκλεισμού και που παρόλα αυτά έγιναν έργα που άλλαξαν το χρώμα και το ύφος του Δήμου Θερμαικού.

Είναι πολύ χρήσιμο πριν κάποιοι συνδημότες μας εκτεθούν δημόσια να γνωρίζουν σε μεγαλύτερο εύρος πληροφόρησης πως έχουν τα πράγματα.

Ναι υπάρχουν πράγματα που σίγουρα πρέπει να προσεχθούν ακόμα. Γι αυτό η παράταξη ΘΕΡΜΑΓΙΚΟΣ και ο δήμαρχος Γιώργος Τσαμασλής επέλεξε ως βασικό σύνθημά του το < ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ > , διότι έχουμε μπροστά μας έναν πολυδιάστατο και ανηφορικό δρόμο”

Τα βίντεο που προκάλεσαν… αντιδράσεις, διότι μάλλον σε κάποιους δεν αρέσει η καθαριότητα και η ευταξία:

Και το ακόμα πιο πρωινό:

Και το ρεπορτάζ της ΕΡΤ3 επί Μαυρομάτη:

Αφήστε μια απάντηση