Σάββας Αναστασιάδης από τη Μηχανιώνα: “Δουλέψαμε και δουλεύουμε για να κάνουμε καλύτερη την Ελλάδα” (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ+2 ΒΙΝΤΕΟ)

Σάββας Αναστασιάδης από τη Μηχανιώνα: “Δουλέψαμε και δουλεύουμε για να κάνουμε καλύτερη την Ελλάδα” (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ+2 ΒΙΝΤΕΟ)

Στη Μηχανιώνα βρέθηκε απόψε ο βουλευτής της ΝΔ, Σάββας Αναστασιάδης, ο οποίος μίλησε σε φίλους και συνοδοιπόρους, σε καφέ της περιοχής.

Η αίθουσα γέμισε ασφυκτικά από κόσμο, δείγμα της αποδοχής που έχει ο κ. Αναστασιάδης στη Μηχανιώνα!

“Ηρθα απλά για να πιούμε έναν καφέ και να αλληλοευχηθούμε καλές γιορτές. Αλλωστε η δική μας σχέση δεν ξεκινάει τώρα, ούτε είναι χθεσινή. Ως βουλευτής σας ξέρετε πως είμαι πάντα δίπλα σας, κάνοντας ότι περνάει από το χέρι για να λύνω τυχόν προβλήματα. Σε κεντρικό επίπεδο, η Κυβέρνηση έκανε ολ΄ αυτά τα χρόνια το καλύτερο που μπορούσε, ώστε να αντιστρέψει την κακή εικόνα της χώρας στο εξωτερικό. Από παράδειγμα προς αποφυγήν, γίναμε ως ένα βαθμό, παράδειγμα προς μίμηση και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Δουλέψαμε και δουλεύουμε για να κάνουμε καλύτερη την Ελλάδα”, ανέφερε μεταξύ άλλων στην τοποθέτησή του ο κ. Αναστασιάδης.

Δείτε ένα απόσπασμα από την ομιλία του:

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο δήμαρχος, Γιώργος Τσαμασλής, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον βουλευτή:

Χαιρετισμό απηύθυναν, επίσης, οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων της Μηχανιώνας, Θάνος Μακρίδης, του Αγγελοχωρίου, Νίκος Μεϊμαρίδης, ο πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ, Παναγιώτης Παράσχου.

Παρόντες, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Κώστας Κούτουκας, ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου της Μηχανιώνας, Στέλιος Σαραφίδης και φυσικά πολύς κόσμος.

*Την προσεχή Πέμπτη (και όχι αύριο) θα μιλήσει ο Σάββας Αναστασιάδης στους Ν. Επιβάτες, στην ταβέρνα “Ανέστης”, στις 18:30

Αφήστε μια απάντηση