Σάββας Αναστασιάδης από την Περαία: ” Εάν επανέλθει ο ΣΥΡΙΖΑ θα χάσουμε ότι κερδίσαμε τα τελευταία 4 χρόνια” (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Σάββας Αναστασιάδης από την Περαία: ” Εάν επανέλθει ο ΣΥΡΙΖΑ θα χάσουμε ότι κερδίσαμε τα τελευταία 4 χρόνια” (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Συγκέντρωση με καλεσμένο τον Σάββα Αναστασιάδη πραγματοποιήθηκε απόψε στις εγκαταστάσεις της αεροπορικής εταιρίας Skies, στην Περαία.

Ο ιδιοκτήτης, Πασχάλης Σαμαράς, προσωπικός φίλος του κ. Αναστασιάδη, τον προσκάλεσε για έναν ανοιχτό πολιτικό διάλογο για όλα τα θέματα της επικαιρότητας.

“Εάν επανέλθει ο ΣΥΡΙΖΑ θα χάσουμε ότι κερδίσαμε τα τελευταία 4 χρόνια”, τόνισε αρχικά ο βουλευτής της ΝΔ στη Β΄ Θεσσαλονίκης και εκ νέου υποψήφιος και συνέχισε: “Δεν λέω ότι όλα τα κάναμε τέλεια, όμως τα περισσότερα τα οποία υποσχεθήκαμε, τα υλοποιήσαμε. Κάναμε βήματα σε όλους τους τομείς και στην οικονομία και στην παιδεία και σε σημαντικά θέματα της καθημερινότητας. Και επιπλέον, για να αντικρούσω τα 37 δις αποθεματικό που άφησε ο ΣΥΡΙΖΑ με υπερφορολόγηση, να αντιπαραθέσω τα 39 δις που αφήνει η ΝΔ με μείωση φόρων!”, κατέληξε ο κ. Αναστασιάδης.

Παρόντες στην εκδήλωση, πέραν του οργανωτή Πασχάλη Σαμαρά, ήταν το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Αντώνης Ζαβέρκος, ο πρώην δήμαρχος, Γιάννης Αλεξανδρής, ο επικεφαλής δημοτικής παράταξης, Νίκος Παράσχου, ο αντιδήμαρχος του Δήμου Θέρμης, Σωκράτης Σαμαράς και αρκετοί συνδημότες μας.

Αφήστε μια απάντηση