Ραντεβού με την ιστορία έχει η Αναγέννηση στα Διαβατά-Αγώνας επιβίωσης για Ποσειδώνα στην Κέρκυρα

Ραντεβού με την ιστορία έχει η Αναγέννηση στα Διαβατά-Αγώνας επιβίωσης για Ποσειδώνα στην Κέρκυρα

Δύο πάρα πολύ κρίσιμες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις με έντονες συγκινήσεις περιλαμβάνει η σημερινή αθλητική Τετάρτη για Αναγέννηση Επανομής και Ποσειδώνα Μηχανιώνας.

Στις 4:30 το απόγευμα, στα Διαβατά, η Αναγέννηση έχει ραντεβού με την ιστορία καθώς διεκδικεί πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΜ κόντρα στον τοπικό Ιωνικό, στη ρεβάνς του 0-0 της Επανομής. Εννοείται πως σε περίπτωση επανάληψης αυτού του αποτελέσματος θα υπάρξει παράταση και εάν χρειαστούν πέναλτι. Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Μπαλασά είναι αποφασισμένοι για την μεγάλη πρόκριση, ώστε να γυρίσουν στην Επανομή με το εισιτήριο του τελικού στα χέρια, κάνοντας υπερήφανη την περιοχή μας!

Νωρίτερα, στη 1 το μεσημέρι, ο Ποσειδώνας δίνει ματς επιβίωσης στην Κέρκυρα. Το συγκρότημα του Αγγελου Ζαζόπουλου βρίσκεται από χθες στο νησί των Φαιάκων όπου θα κοντραριστεί με τον Αγιο Ματθαίο, ομάδα που επίσης παίζει το τελευταίο της χαρτί για την παραμονή στη Γ΄ Εθνική. Εάν η ομάδα της Μηχανιώνας γυρίσει από την Κέρκυρα με τους 3 βαθμούς, τότε τα πράγματα θα είναι πολύ καλά, σε διαφορετική περίπτωση δυσκολεύουν αρκετά…

O κοουτς του Ποσειδώνα, ποντάρει στην επάνοδο των Ξανθόπουλου και Φούσκα, ενώ απόντες θα είναι οι Κουτσικοβαγγέλης (τιμωρημένος) και Δεληγιαννίδης (τραυματίας).

Το BestCity.gr, θα παρακολουθήσει και τα δύο παιχνίδια και θα σας δώσει όλο το ρεπορτάζ από Διαβατά και Κέρκυρα…

Αφήστε μια απάντηση