Ρίχνει αυλαία απόψε το 2ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Θερμαϊκού με απονομές και αφιερώματα!

Ρίχνει αυλαία απόψε το 2ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Θερμαϊκού με απονομές και αφιερώματα!

Το 2ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Θερμαϊκού ολοκληρώνει απόψε τον κύκλο του με κλασική, σπαρταριστή κωμωδία και τις απονομές των βραβείων στις διαγωνιζόμενες ομάδες!

Για άλλη μια χρονιά θα δώσουν το παρών “Τα κρούσματα του Εθελοντικού Συμβουλευτικού Σταθμού Ενημέρωσης και Υποστήριξης Εφήβων και των Οικογενειών τους”, ο οποίος δρα στον Δήμο Θερμαϊκού. Οι εθελοντές του Σταθμού συνοδεύουν μουσικά τα παιδιά επί σκηνής σε ένα εκρηκτικό μουσικό δρώμενο που θα ανεβάσει τη διάθεση στα ύψη!

Επίσης, θα τιμήθεί μια μεγάλη Ελληνίδα και υποστηρίκτρια του Φεστιβάλ, η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσ/νίκης και Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου!

Ο αγαπημένος ηθοποιός Δημήτρης Πιατάς θα είναι το Τιμώμενο Πρόσωπο της βραδιάς και θα τιμηθεί για το έργο και την προσφορά του στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Στη συνέχεια το Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας “ΔΙΟΝΥΣΟΣ”, μια ιστορική θεατρική ομάδα που έχει αναδείξει και στηρίξει όσο λίγες το ερασιτεχνικό θέατρο, η οποία έκλεισε φέτος 23 χρόνια διοργάνωσης του Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Νέας Ορεστιάδας Θα παρουσιάσει, εκτός συναγωνισμού, την αγαπημένη κωμωδία των Νίκου Τσιφόρου & Πολύβιου Βασιλειάδη «Οι γαμπροί της Ευτυχίας”!

Σκηνοθεσία/Μουσική επιμέλεια: Άκης Τσονίδης
Σκηνικά/Επιμέλεια κοστουμιών: Νίκος Πατούνας
Κοστούμια: Η ομάδα
Βοηθός Σκηνοθέτη: Φωτεινή Κασαπίδη

Διανομή:

ΒΑΓΓΕΛΗΣ: Άκης Τσονίδης | ΛΙΝΑ: Σούλα Αρχοντούδη | ΧΑΡΙΛΑΟΣ: Ιορδάνης Βροχίδης | ΕΥΤΥΧΙΑ: Αργυρώ Καρλιώτη | ΖΙΖΗ: Μαρία Καψογεώργη | ΚΟΥΛΗΣ: Στάθης Μιχαηλίδης | ΓΙΟΥΛΑ: Χρύσα Παπαδημητρίου | ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ: Νίκος Πατούνας | ΣΟΦΗ: Ξένη Τσολακίδου

Ένας… κρεατέμπορας, ο Βαγγέλης, πασχίζει να παντρέψει τη γεροντοκόρη και ιδιότροπη αδελφή του Ευτυχία με το συνεργάτη του Κλεομένη, ώστε να μπορέσει κι αυτός με τη σειρά του, επιτέλους, να πάρει τη Λίνα, με την οποία είναι αρραβωνιασμένος οκτώ ολόκληρα χρόνια. Η αθώα ανιψιά Γιούλα γοητεύει τον Κλεομένη, η μοδιστρούλα Σόφη περιμένει το γάμο που της έταξε ο Κούλης, ο Χαρίλαος τραγουδάει “πρωίαν σε είδα” ξαναβρίσκοντας το νεανικό του έρωτα και η τουρίστρια Ζιζή απολαμβάνει τις διακοπές της στην Ύδρα… Μια ιστορία που έρχεται από μια άλλη Ελλάδα νοσταλγική, με άλλες αξίες και ήθη.

Η βραδιά θα κλείσει με τις απονομές των βραβείων της Κριτικής Επιτροπής, του Κοινού και των Πολιτιστικών Συλλόγων.

Αφήστε μια απάντηση