Πρώτος ο Λοβέρδος!

Πρώτος ο Λοβέρδος!
Ï Õðïõñãüò Õãåßáò ÁíäñÝáò ËïâÝñäïò ìéëÜåé áðü ôï âÞìá ôïõ Åèíéêïý Óõìâïõëßïõ ôïõ ÐÁÓÏÊ ðïõ óõíåäñéÜæåé óå êåíôñéêü îåíïäï÷åßï ôçò ÁèÞíáò, ÓÜââáôï 14 Éáíïõáñßïõ 2012. ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÁËÅÎÁÍÄÑÏÓ ÂËÁ×ÏÓ

Πρώτος παντού και με οποιονδήποτε αντίπαλο παρουσιάζεται ο Ανδρέας Λοβέρδος σε δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για λογαριασμό τηλεοπτικού σταθμού, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ.

Στην ερώτηση για τον ποιον προτιμούν για πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ οι ψηφοφόροι που θα ψηφίσουν στις εσωκομματικές εκλογές ο Ανδρέας Λοβέρδος είναι πρώτος με 31,6%, ακολουθεί ο Νίκος Ανδρουλάκης με 26,1% και ο Γιώργος Παπανδρέου με 24,3%. Ο Χάρης Καστανίδης λαμβάνει ποσοστό 5%, ο Παύλος Χρηστίδης 3,8% και ο Παύλος Γερουλάνος με 3,2%.

Στην ίδια ερώτηση για τους ψηφοφόρους αποκλειστικά του ΚΙΝΑΛ που θα ψηφίσουν στις εκλογές προηγείται και πάλι ο Ανδρέας Λοβέρδος 29,6% και ακολουθούν ο Νίκος Ανδρουλάκης (26,1%) και Γιώργος Παπανδρέου (25,9%). Ο Χάρης Καστανίδης παραμένει τέταρτος με 5,6%, ο Παύλος Χρηστίδης με 3,5% και ο Παύλος Γερουλάνος με 3,2%.

Αφήστε μια απάντηση