Πρώτη δράση της σεζόν στο TFF Tenis Academy-Τσιάμης: ” Τα παιδιά είναι ενθουσιασμένα!”

Πρώτη δράση της σεζόν στο TFF Tenis Academy-Τσιάμης: ” Τα παιδιά είναι ενθουσιασμένα!”

Ενα πολύ ενδιαφέρον Σαββατοκύριακο βρίσκεται σε εξέλιξη στο TFF Tennis Academy, στο Αγγελοχώρι, καθώς υπάρχει επιμορφωτικό σεμινάριο. Η ανταλλαγή απόψεων πάνω στο τένις είναι συνεχής και η ατμόσφαιρα άκρως… τενιστική!

Ο Στέργιος Τσιάμης, αθλητικός διευθυντής της ακαδημίας, είπε στο BestCity.gr: “Εχουμε αποφασίσει να επιμορφώσουμε τους προπονητές μας, ώστε να έχουμε ένα κοινό σημείο αναφοράς για να μπορέσουμε να προωθήσομε καλύτερα τις ιδέες μας στο χώρο του γηπέδου, προκειμένου τα παιδιά μας να γίνουν καλύτερα! Για το λόγο αυτό φέραμε έναν έμπειρο προπονητή από την Αθήνα, ο οποίος έχει ειδικευτεί σε αυτόν τον τομέα. Θα ακολουθήσει η επιμόρφωση-αξιολόγηση των προπονητών μας, αλλά και των παιδιών”.

Και ο κ. Τσιάμης, συνέχισε λέγοντας: “Είναι η πρώτη δράση της σεζόν και αυτό θα γίνεται κάθε μήνα. Παράλληλα θα υπάρξουν τένις κάμπς με επιλεγμένους αθλητές εν δράσει και σίγουρα αυτό θα επεκταθεί και στους ενήλικες οι οποίοι θα θελήσουν να βελτιώσουν κάποια ατομικά χαρακτηριστικά και όχι μόνο”.

Οσο για την ανταπόκριση από τον κόσμο; “Η ανταπόκριση ήταν τεράστια, τα παιδιά είναι ενθουσιασμένα γιατί δεν έχουν την ευκαιρία συχνά να συναναστραφούν και να παίξουν και με άλλους αθλητές”, τόνισε ο κ. Τσιάμης.

*Αύριο στο BestCity.gr, μιλά ο διευθυντής της EVOLVING TENNIS COACHING, Μάνος Μουλιανιτάκης, ο οποίος ταξίδεψε από τον Πειραιά αποκλειστικά για το TFF Tennis Academy.

Αφήστε μια απάντηση