Πρώτη “ήττα” Λύτρα στο κελί του Κορυδαλλού: “Δεν καπνίζεις εδώ” (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρώτη “ήττα” Λύτρα στο κελί του Κορυδαλλού: “Δεν καπνίζεις εδώ” (ΒΙΝΤΕΟ)

Στις φυλακές Κορυδαλλού βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης, ο γνωστός ποινικολόγος, Απόστολος Λύτρας, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος εξαιτίας της παραβίασης των περιοριστικών όρων για την υπόθεση ξυλοδαρμού της συζύγου του.

Ο Απόστολος Λύτρας όταν έφθασε στο υποκατάστημα κράτησης και αφού τηρήθηκαν όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται για τους νέους κρατούμενους, έκανε τεστ κορωνοϊού και μόλις βγήκε αρνητικό, πήρε το δρόμο για την έκτη πτέρυγα, τη γνωστή και ως VIP.

Στη συγκεκριμένη πτέρυγα έχουν βρεθεί στο παρελθόν κρατούμενοι που είτε θεωρήθηκαν VIP, είτε είχαν κάποια ζητήματα ασφαλείας, όπως ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Ο 52χρονος ποινικολόγος βρέθηκε σε κελί υψίστης ασφαλείας μαζί με άλλους δύο κρατούμενους. Πρόκειται για έναν επιχειρηματία από την Αράχωβα που είχε συλληφθεί και κατηγορείται για απάτες και ακόμα έναν επιχειρηματία, ιδιοκτήτη γνωστής αλυσίδας καταστημάτων, που είναι κατηγορούμενος για υπόθεση ναρκωτικών.

Στο πρώτο επισκεπτήριο τον είδαν η αδελφή του και ο δικηγόρος του.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο Απόστολος Λύτρας, που είναι φανατικός καπνιστής, μόλις μετέβη στο κελί του θέλησε να ανάψει ένα τσιγάρο, ωστόσο ο συγκρατούμενός του από την Αράχωβα του είπε πως επειδή έχει κάνει πρόσφατα εγχείρηση στα πνευμόνια, το κάπνισμα απαγορεύεται. Στον γνωστό δικηγόρο, όπως λένε οι πληροφορίες, φαίνεται πως δεν… άρεσε αυτή η φράση.

Στην συνέχεια, άρχισε να κάνει παράπονα πως κινδυνεύει στις φυλακές που βρίσκεται, καθώς υπάρχουν άτομα στην φυλακή, που τα είχε αντιδίκους. Η διευθύντρια των φυλακών, τον παρέπεμπψε στην συμπλήρωση ειδικών φορμών και την αιτιολογία της αίτησής του στον εισαγγελέα φυλακών.

Ο Απόστολος Λύτρας θα δικαστεί με τον νέο νόμο Φλωρίδη.

Όπως προέκυψε από το ρεπορτάζ, ο δικηγόπρος είχε πολλά χρέη αλλά και σπίτια σε πλειστηριασμό.