Πρώτη έξοδος για Ποσειδώνα στο Ορφάνι- Στο Σχολάρι η Αναγέννηση Επανομής

Πρώτη έξοδος για Ποσειδώνα στο Ορφάνι- Στο Σχολάρι η Αναγέννηση Επανομής

Την πρώτη του φετινή έξοδο, μετά από συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια (με Δόξα Δράμας και Νέστο Χρυσούπολης), πραγματοποιεί σήμερα ο Ποσειδώνας. Η ομάδα της Μηχανιώνας, θα ταξιδέψει στο Ορφάνι της Καβάλας όπου θα βρει απέναντί της τον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο.

Για το ματς μίλησε ο εκ των σκόρερ στο 2-1 επί του Νέστου, Δημήτρης Ξιφιλίνος: ” “Ήταν ένα παιχνίδι, αυτό με τον Νέστο, στο οποίο χάσαμε πολλές ευκαιρίες, πιέσαμε τον αντίπαλο και καταφέραμε να πετυχουμε 2ο γκολ που ηταν το νικητήριο. Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα και όλοι μαζί πανηγυρίσαμε μια σημαντική νικη. Χάρηκα πολύ και με την προσέλευση του κόσμου, η οποία ήταν μαζική και ελπίζω να τον έχουμε μαζί μας και στο παιχνίδι της Κυριακής. Το σημερινό παιχνίδι είναι το πρώτο μακριά απο την έδρα μας και όπως σε όλα τα παιχνίδια ετσι και σε αυτό θα πάμε για την νίκη”.

Ο αγώνας στο Ορφάνι θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι.

ΣΤΟ ΣΧΟΛΑΡΙ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ

Παιχνίδι Κυπέλλου για την Αναγέννηση Επανομής. Στις 14:30 είναι έναρξη του αγώνα, κόντρα στον Απόλλωνα στο Κάτω Σχολάρι, ο οποίος (αγώνας) θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου. Η Αναγέννηση, βρίσκεται σε καλή κατάσταση και αυτό θα προσπαθήσει να πιστοποιήσει και στον θεσμό του Κυπέλλου.

Αφήστε μια απάντηση