Πρόβλημα με το seatrack των Νέων Επιβατών-Που είναι το τηλεχειριστήριο;

Πρόβλημα με το seatrack των Νέων Επιβατών-Που είναι το τηλεχειριστήριο;

Παρ΄ ότι το seatrack τοποθετήθηκε εγκαίρως στην παραλία των Νέων Επιβατών, ωστόσο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους πολίτες, καθώς…απουσιάζει το τηλεχειριστήριο!!!

Είναι χαρακτηριστική η ανάρτηση της κ. Κρυσταλίας Κόμπου στη σελίδα της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Παιδείας και Ισότητας, χρησιμοποιώντας μάλιστα δημοσίευμα του BestCity.gr

Διαβάστε προσεκτικά και κυρίως οι υπεύθυνοι από τον Δήμο:

“Με ικανοποίηση πολλοι δημότες του δήμου Θερμαϊκού ανεγνωσαν στις 24/5/24 την έγκαιρη χρονικά εγκατάσταση και λειτουργία όπως φαίνεται σε βίντεο του άρθρου της κατασκευής ώστε οι κινητικά ανάπηροι συμπολίτες μας να χαίρονται τις θεραπευτικές και ψυχαγωγικές ιδιότητες της θαλασσας.

Ωστόσο μέχρι και σήμερα 5/6/24 το seatrack δεν λειτουργεί αφου ο ναυαγοσώστης δεν έχει το τηλεχειριστήριο που θέτει σε λειτουργία εισόδου και εξόδου από το νερό του χρήστη της κατασκευής!!!!!…..

Σε τηλεφωνική επικοινωνία μου στις 3/6/24 με την αντιδημαρχια τεχνικών έργων η ευγενέστερη κυρία που συνομίλησα μαζί της και δεν αναφέρω το ονοματεπώνυμο της βεβαίως δε γνώριζε κάτι σχετικό αν και εξεπλάγην πως ο ναυαγοσώστης δεν έχει το τηλεχειριστήριο!!!!

Βέβαια μου προτεινε εκείνη τη στιγμή κάποιος άλλος συνάδελφος της που έχει ένα εφεδρικό τηλεχειριστήριο να έρθει άμεσα στο σημείο και να εξυπηρετήσει τον κινητικά ανάπηρο γιο μου!!!! Και μετά τι;;;;; θα περιμενε μέχρι να βγει ο νεαρός από τη θάλασσα;;;; Τις επόμενες μέρες;;;;;

Οι υπόλοιποι ανάπηροι συμπολίτες μας;;;;; Παρακαλώ ας σοβαρευτουμε και ας προμηθευσουμε από ΧΘΕΣ τον ναυαγοσώστη με το τηλεχειριστήριο ώστε όλοι μας να μπορουμε να έχουμε πραγματικα αυτό που δικαιούμαστε και στη θάλασσα την ίση προσβαση και αυτό το καλοκαίρι!”