Προχωρά η υπόθεση της αδικοχαμένης κορούλας του πατέρα Βησσαρίωνα

Προχωρά η υπόθεση της αδικοχαμένης κορούλας του πατέρα Βησσαρίωνα

Σήμερα σύμφωνα με τη δικηγόρο της οικογένειας την κ. Κική Πακιρτζιδου, υπεβλήθη από την οικογένεια της Γωγούς νέα έγκληση σε βάρος του ιατρού που τον Ιούνιο του 2021 επέφερε το θάνατο της και σε βάρος του οποίου έχει ήδη ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για το αδίκημα της έκθεσης.

“Η έγκληση αφορά το αδίκημα της απόπειρας απάτης επί δικαστηρίω σε βαθμό κακουργήματος και το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε ψευδορκία που τέλεσε ο ιατρός και το αδίκημα της ψευδούς κατάθεσης και της συνέργειας στην απόπειρα απάτης που τέλεσαν οι μάρτυρες που εμφάνισε στα πλαίσια της αστικής αντιδικίας του με την οικογένεια της ανηλίκου.

Ο ιατρός φέρεται κατά την εκδίκαση της αγωγής αποζημιώσεως που κατέθεσε η οικογένεια να έχει προσκομίσει ένορκη βεβαίωση όπου περιέχονται οι καταθέσεις της συζύγου του και δύο έτερων ιατρών με ψευδές περιεχόμενο, για να ζητήσει την απόρριψη της αγωγής και να αποποιηθεί των ευθυνών που φέρει για τον θάνατο της ανήλικης”, σημειώνει η κ. Πακιρτζίδου μιλώντας στο GRTimes.

Αφήστε μια απάντηση