ΠΡΟΣΟΧΗ: Χωρίς ρεύμα και νερό αύριο το Αγγελοχώρι

ΠΡΟΣΟΧΗ: Χωρίς ρεύμα και νερό αύριο το Αγγελοχώρι

Δύσκολη θα είναι η αυριανή ημέρα, από το ξεκίνημά της για τους κατοίκους του Αγγελοχωρίου, καθώς για αρκετές ώρες δεν θα υπάρχει ούτε ρεύμα, αλλά ούτε και νερό στο χωριό.

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ:

“Σας γνωρίζουμε ότι την ΤΕΤΑΡΤΗ 7/12/2022 έχει προγραμματισθεί Διακοπή Ρεύματος , στη Δ.Ε. Ν.ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ – Τ.Κ. ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ
Από τις 08.00΄έως 14.30΄ οι καταναλωτές που βρίσκονται εκατέρωθεν της Επαρχιακής οδού προς ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙ, από τη διασταύρωση (αντλιοστάσιο ΕΥΑΘ) έως την οδό ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ συμπεριλαμβανομένων και όλων των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, οικισμοί ΕΚΑΛΗ, ΒΡΑΧΙΑ, ΑΝΩ ΑΓ.ΤΡΙΑΔΑ, ΑΣΒΕΣΤΑΡΙΑ κ.α.

Οι καταναλωτές θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση, ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα, γι’ αυτό τα δίκτυα Ηλεκτρισμού, θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.
Επίσης θα πρέπει να αποφύγουν κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά την διάρκεια των εργασιών.
Τέλος όσοι καταναλωτές έχουν τριφασικούς ηλεκτρικούς κινητήρες θα πρέπει να τους ελέγξουν, μετά την αποκατάσταση εάν περιστρέφονται όπως πριν.

Αθανάσιος Παλάζης
Τομεάρχης Εκμετάλλευσης Περιοχής
Ανατολικής Θεσσαλονίκης”

Παράλληλα, το πρωί θα κοπεί και η υδροδότηση όπως ενημέρωσε ο πρόεδρος του χωριού, Νίκος Μεϊμαρίδης:

“Ενημερώνουμε τους κατοίκους Αγγελοχωρίου ότι αύριο Τετάρτη 7-12-2022 θα υπάρχει διακοπή του νερού από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι λόγω αλλαγής της αντλίας στο αντλιοστάσιο του υδατόπυργου”, ανέφερε.

Αφήστε μια απάντηση