Προς Δόξα Δράμας δύο παίκτες του Ποσειδώνα…

Προς Δόξα Δράμας δύο παίκτες του Ποσειδώνα…

“Αγκαλιά” με δυο νεαρούς παίκτες που “θάμπωσαν” στην πορεία ως την κατάκτηση πρωταθλήματος στο 2ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής με τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας (διεκδικώντας με αξιώσεις την άνοδο) δείχνει η Δόξα Δράμας, σύμφωνα με πληροφορίες του soccerpractor.

Τονώνοντας έτσι τη “δεξαμενή” των μικρών, που είναι απαραίτητοι για ένα ανταγωνιστικό ρόστερ, από τη στιγμή που υπάρχουν περιορισμοί στις μεταγραφές.

Ο λόγος για τον 21χρονο τερματοφύλακα Βαγγέλη Συλλέκτη, που ξεχωρίζει για το ύψος του και είχε γεμάτη διετία στη Γ΄ Εθνική, απασχολώντας και άλλες ομάδες, πέρυσι στην Καλλικράτεια και φέτος στη Μηχανιώνα, ενώ παλιότερα ο Σκυδραίος γκολκίπερ έπαιξε στην Κ19 του ΠΑΟΚ.

Ο έτερος που δείχνει στο κατώφλι των “Μαυραετών” είναι ο πολυσύνθετος Γιάννης Γιαννούσης.

Ο 19χρονος δεξιός μπακ (φυσική του θέση), που έκανε τη διαφορά για μια διετία στον Ποσειδώνα (προέρχεται από τον Μαραθώνα Καλαμαριάς), κατά περίσταση αγωνίστηκε με επιτυχία σε ορισμένα ματς και ως… σέντερ φορ.

Σύντομα αναμένονται οι εξελίξεις στην ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη, για τις όποιες ανακοινώσεις ενίσχυσης και ανανεώσεων.

Υπενθυμίζεται οτι στο “κάδρο” απόκτησης για τους Δραμινούς είναι οι Β. Παπαδόπουλος, Ελέζι, Σιδηρόπουλος, αλλά και κάποιοι παίκτες του Αγροτικού Αστέρα.

Πηγή: https://soccerpractor.blogspot.com/

Αφήστε μια απάντηση