Προελαύνουν οι Ρώσοι-Κατέλαβαν την Χερσώνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Προελαύνουν οι Ρώσοι-Κατέλαβαν την Χερσώνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στην Ουκρανία, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η Χερσώνα έπεσε στα χέρια των ρωσικών δυνάμεων.

Οι ρωσικές αρχές ανέφεραν σε ανακοίνωση πως η Χερσώνα βρίσκεται στα χέρια των Ρώσων και ότι τόσο οι ρωσικές όσο και οι ουκρανικές αρχές βρίσκονται σε συνεργασία προκειμένου να διασφαλιστεί η λειτουργία της πόλης. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσαν ότι οι μη στρατιωτικές υποδομές και οι αστικές συγκοινωνίες θα λειτουργούν κανονικά.

Παράλληλα, στη δημοσιότητα δόθηκε βίντεο που απεικονίζει τον βομβαρδισμό του αστυνομικού τμήματος στο Χάρκοβο. Το αστυνομικό τμήμα τυλίγεται στις φλόγες και μέρος της σκεπής του καταρρέει, με το βίντεο ντοκουμέντο να κόβει την ανάσα.

Με την Ουκρανία να βιώνει τις πιο κρίσιμες στιγμές από την έναρξη του πολέμου, ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι απηύθυνε νέο μήνυμα προς τους πολίτες, αναφέροντας πως η Ρωσία στοχεύει να σβήσει την ιστορία της χώρας. Ο Ουκρανός πρόεδρος ανέφερε επίσης ότι η Ουκρανία μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα αήττητο κράτος, λόγω της αντίστασης που έχει δείξει ο ουκρανικός λαός και στρατός αυτές τις ημέρες.

Ως προς τον νέο γύρο διαπραγματεύσεων μεταξύ Μόσχας και Κιέβου, πληροφορίες αναφέρουν ότι εάν όντως διεξαχθούν συνομιλίες, τότε αυτές θα γίνουν στα σύνορα Πολωνίας και Λευκορωσίας.

Δείτε το ρεπορτάζ από το MEGA:

Αφήστε μια απάντηση