Πρεμιέρα σήμερα για τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου μπροστά στον κόσμο του!-Τον Μαραθώνα υποδέχεται η Αναγέννηση Επανομής

Πρεμιέρα σήμερα για τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου μπροστά στον κόσμο του!-Τον Μαραθώνα υποδέχεται η Αναγέννηση Επανομής

Πανέτοιμος για τον αγώνα πρόκληση με τον Εδεσσαϊκό, σήμερα στις 3 το μεσημέρι, είναι ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου, που ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με απόντες τους Μεληκιώτη (δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του) και Μετάι (τιμωρημένος από την κόκκινη στην ισοπαλία της πρεμιέρας στην Ελασσόνα).

Στην 20μελή αποστολή που επέλεξε ο Κώστας Γαλτσίδης για την ομάδα μας μετέχουν οι Παπαδόπουλος, Γκάκος, Σολομωνίδης, Κιουλτζόπουλος, Μουρατίδης, Ιωσηφίδης, Νικολαϊδης, Πολυζάς, Κόμνος, Δαβής, Συμεωνίδης, Αλεξόπουλος, Πορτοκαλάς, Γ. Νικολίτσας, Τελιέ, Σπ. Νικολίτσας, Φροσύνης, Θεοδωρίδης, Ζορπίδης και Κατσιάκης.

Αυτό είναι το πρώτο εντός έδρας ματς του Κεραυνού στη Γ΄ Εθνική (έστω και στους Ν. Επιβάτες) και υπό την έννοια αυτή αποκτά ιστορική σημασία!

Επίσης για τη Γ΄ Εθνική ο Ποσειδών Μηχανιώνας έχει σήμερα ρεπό. Ωστόσο ένα φιλικό παιχνίδι ήταν απαραίτητο. Χθες το μεσημέρι, στο Δημοτικό γήπεδο Αγγελοχωρίου, ο Ποσειδώνας αντιμετώπισε την ομάδα Κ19 του Αρη, με τον Γκέσιο να πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης χαρίζοντας τη νίκη στους κυανόλευκους. Ο Άγγελος Ζαζόπουλος και το τεχνικό επιτελείο του είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ, ενώ από αύριο ξεκινάει η προετοιμασία ενόψει του εντός έδρας παιχνιδιού με το Νέστο Χρυσούπολης (27/11, 15:00).
Η αρχική σύνθεση τους Ποσειδώνα: Κυριακίδης, Ταουσάνης, Καλλίδης, Λαγόντζος, Δεληζάνος, Τεμερτζόγλου, Προύντσης, Ξιφιλίνος, Πάγιος, Ξανθόπουλος, Γκέσιος.
Αγωνίστηκαν επίσης οι Κουρουτσαλάκης, Τόσκος, Ζαφειριάδης, Ματθαίου, Κανέλλης, Κύζιλης, Μαντζόπουλος, Ντόκου.

Για την Α1, επίσης στις 15:00, η Αναγέννηση υποδέχεται στην Επανομή τον Μαραθώνα, για την 5η αγωνιστική. Η ομάδα της Καλαμαριάς έχει ξεκινήσει χάλια, έχει μόλις 3 βαθμούς και μάλλον θα είναι ένα εύκολο απόγευμα για την Αναγέννηση η οποία με νίκη παραμένει μόνη πρώτη στην κατάταξη.

Για την Α κατηγορία ο Αχιλλέας Περαίας περιμένει τη Δόξα Τριλόφου και η Νίκη Μεσημερίου πάει στη Σουρωτή.

Χθες, για την Β΄ κατηγορία, η Αναγέννηση Ν. Επιβατών έχασε εντός έδρας από την ΑΕ Κρήνης και παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία, 7η με μόλις 2 βαθμούς.

Αφήστε μια απάντηση