Ποσειδώνας: Επιστροφή με Πόντιους Κοζάνης στη Μηχανιώνα (15:00)

Ποσειδώνας: Επιστροφή με Πόντιους Κοζάνης στη Μηχανιώνα (15:00)

Επιστροφή στο γήπεδο σήμερα για τον Ποσειδώνα, αλλά και για όλες ομάδες της Γ΄ Εθνικής, καθώς το πρωτάθλημα επαναρχίζει μετά τη μικρή διακοπή, λόγω covid.

Στις 3 το μεσημέρι, λοιπόν, οι “κυανόλευκοι” υποδέχονται, στη Μηχανιώνα, τους Πόντιους Κοζάνης με τη νίκη να είναι… αδιαπραγμάτευτη, καθώς ο Ποσειδώνας ήδη βρίσκεται σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση και κάθε αποτέλεσμα, πλην της νίκης, θα τον βάλει για τα καλά σε περιπέτειες.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Κάλφα είναι καλά, έκανε κάποιες προσθαφαιρέσεις κατά τη διάρκεια της διακοπής (Εφυγαν Σολομωνίδης, Ντούνγκα, Παπαδόπουλος, Μόλα-Ηρθαν Κεφαλάς, Συλλέκτης) και επιδιώκει την επανεκκίνηση απέναντι σ΄ έναν αντίπαλο όμως που μόνο αμελητέα ποσότητα δεν είναι.

Η ΑΕΠ Κοζάνης, βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία (ισοβαθμεί στην 3η θέση μαζί με τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας με 16 βαθμούς), έχοντας ένα πολύ καλό έμψυχο υλικό. Από την άλλη ο Ποσειδώνας είναι καθηλωμένος στην 8η θέση με 11 βαθμούς, οριακά στην ζώνη του υποβιβασμού.

Η στήριξη της ομάδας, λοιπόν, παρά το τσουχτερό κρύο, είναι επιβεβλημένη σήμερα το μεσημέρι, κάτι που ζήτησε και η διοίκηση με ανακοίνωσή της: “Επιστροφή στη δράση! Στις 15:00, ο Ποσειδών Μηχανιώνας υποδέχεται την ΑΕΠ Κοζάνης για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Σας περιμένουμε στο γήπεδο για να πάρουμε ΟΛΟΙ μαζί τη νίκη”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αφήστε μια απάντηση