Πορεία προς την Υπερδνειστερία…

Πορεία προς την Υπερδνειστερία…

Η επίσημη προσάρτηση της Υπερδνειστερίας, της “χώρας-φάντασμα” που δεν έχει αναγνωριστεί από κανέναν (πλην της Ρωσίας), φαίνεται πως είναι ο επόμενος στόχος του Βλαντιμίρ Πούτιν, αφού καταλάβει πρώτα την Οδησσό!

Η Υπερδνειστερία, είναι μια στενή λωρίδα γης, ανάμεσα στην Ουκρανία και την Μολδαβία, της οποίας αποτελεί τυπικά κομμάτι της, όμως μόνο έτσι δεν είναι τα πράγματα, καθώς οι ρωσόφωνοι κάτοικοι αυτής της περιοχής έχουν, εδώ και χρόνια, διαχωρίσει τη θέση τους από την Μολδαβία, διεκδικώντας ένωση με τη “μαμά Ρωσία”.

Και όλα δείχνουν πως αυτό θα συμβεί, καθώς ο πρόεδρος Πούτιν, μάλλον έχει αποδεχθεί το χρόνιο αίτημα αυτών των ανθρώπων και με την ευκαιρία του πολέμου στην Ουκρανία, ετοιμάζεται να εντάξει την Υπερδνειστερία στη ρωσική επικράτεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ετοιμασίες στην πρωτεύουσα, Τίρασπολ, έχουν ξεκινήσει, ώστε πολύ σύντομα να υποδεχθούν τα ρωσικά στρατεύματα τα οποία θα μπουν με απολύτως ειρηνικό τρόπο, ασφαλώς, υψώνοντας ρωσικές σημαίες σε όλα τα δημόσια κτίρια αυτής της περιοχής.

Δείτε που ακριβώς βρίσκεται η Υπερδνειστερία:

Αφήστε μια απάντηση