“Πονοκέφαλος” Τσαμασλή με Αδαμίδη

“Πονοκέφαλος” Τσαμασλή με Αδαμίδη

Η εκλογή του Δημήτρη Πασχαλιά στη θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου με το παράλληλο κενό που αφήνει ο τελευταίος στην αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και Τύπου, δημιουργεί ισχυρό “πονοκέφαλο” στον δήμαρχο, Γιώργο Τσαμασλή, ο οποίος με τις κινήσεις που έκανε τις προηγούμενες ημέρες έφτασε τώρα σε ένα δύσκολο (γι αυτόν) σημείο.

Ποιο είναι αυτό; Ο αντικαταστάτης της εν λόγω αντιδημαρχίας που “χηρεύει”. Η “εκπαραθύρωση” της τελευταίας στιγμής του Σπύρου Αδαμίδη έχει δημιουργήσει προσδοκίες στον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο οι οποίες, πάντως, πολύ δύσκολα θα ευοδωθούν, καθώς ο δήμαρχος μάλλον κοιτάει προς διαφορετική κατεύθυνση.

Στην εξίσωση για τη διαδοχή του Πασχαλιά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ “παίζει” πολύ δυνατά το όνομα του Παναγιώτη Τροκάνα ο οποίος ως ένα πολύ σημαντικό στέλεχος της διοικούσας παράταξης δεν θα έλεγε “όχι” σε μια πιθανή επιστροφή του σε θέση αντιδημάρχου (τώρα είναι πρόεδρος του ΔΗΠΠΑΚΥΘ).

Εαν, λοιπόν, συμβεί κάτι τέτοιο, ποια θα είναι η αντίδραση του κ. Αδαμίδη; Σημειώνουμε, απλά πως σε μια ακραία περίπτωση παραίτησής του από τη θέση του δημοτικού συμβούλου, η έδρα περιέρχεται στην παράταξη του Γιάννη Μαυρομάτη, κάτι που ασφαλώς ο κ. Τσαμασλής δεν θα ήθελε να συμβεί.

Αφήστε μια απάντηση