Πολύωρη η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου-Τι συζητήθηκε

Πολύωρη η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου-Τι συζητήθηκε

Κάτι παραπάνω από 5 ώρες διήρκησε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θερμαϊκού η οποία πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης.

Μετά τον… γόρδιο δεσμό του ψηφίσματος για τον πόλεμο της Ουκρανίας (δεν κατέστη εφικτό να συμφωνήσουν άπαντες με αποτέλεσμα να βγουν δύο ανακοινώσεις για το θέμα, από τις παρατάξεις Τσαμασλή και Μαυρομάτη), ξεκίνησε η ανάλυση των θεμάτων.

Ξεχώρισε η υπόθεση της εκμίσθωσης του ΚΑΠΠΑ, προκειμένου να αποπληρωθούν χρέη παρελθόντων ετών, απόφαση η οποία εγκρίθηκε με ψήφους 15-14.

Σε άλλο θέμα, έγινε γνωστή η παράταση της απάντησης για τους Ρομά μέχρι τις 19 Μαρτίου (από 23 Φεβρουαρίου που έχει παρέλθει), αναφορικά με την πρόταση μετεγκατάστασής τους από τα Τσαϊρια.

Συζητήθηκε επίσης η υπόθεση της ανέγερσης του φουσκωτού κλειστού γυμναστηρίου της Επανομής, το οποίο είναι “παγωμένο”, εξαιτίας της μάλλον δίκαιης απαίτησης της Αναγέννησης να αποζημιωθεί για την έκταση που θα χάσει, καθώς αποτελεί ιδιοκτησία της. Σημαντική εξέλιξη δεν υπήρξε…

Μεγάλη ένταση εξάλλου προκάλεσε η αναφορά του Γιάννη Μαυρομάτη στο λεκτικό επεισόδιο που είχε ο δήμαρχος, Γιώργος Τσαμασλής, πριν από λίγες ημέρες, στην κοπή πίτας του Κεραυνού Αγγελοχωρίου. Ο κ. Μαυρομάτης, τον κατηγόρησε πως αγνοεί επιδεικτικά το Αγγελοχώρι και την Κερασιά (και μάλιστα κατά δήλωσή του), με τον κ. Τσαμασλή να προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.

Αφήστε μια απάντηση