Πολύς κόσμος στην κοπή πίτας της ΝΔ Θερμαϊκού (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Πολύς κόσμος στην κοπή πίτας της ΝΔ Θερμαϊκού (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Πολύς κόσμος παραβρέθηκε στην κοπή πίτας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Θερμαϊκού, μια παρουσία που στέλνει μηνύματα, παρά την δύσκολη οικονομική και πολιτική συγκυρία σε διεθνές επίπεδο.

Η αίθουσα του καφέ-μπαρ “Paso” στην Περαία γέμισε ασφυκτικά και μάλιστα με πολύ σημαντικούς ανθρώπους από τον χώρο της ΝΔ (και όχι μόνο) να δίνουν το παρών.

Εκεί ήταν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, οι βουλευτές του κόμματος στη Β΄ Θεσσαλονίκης, Σάββας Αναστασιάδης, Θόδωρος Καράογλου, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, ο πολιτευτής, Φάνης Παππάς, ο αντιπρόεδρος Δ.Ε.Ε.Π – Β’ Νομαρχιακής, Αντώνης Ζαβέρκος, ο δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιώργος Τσαμασλής, αντιδήμαρχοι, επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων (Τζέκος, Παράσχου, Χατζηβαλάσης, Καπλάνης), η πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Περαίας, Αννη Βουλγαράκη και αρκετός κόσμος, φίλοι και μέλη της ΝΔ.

Ανεβαίνοντας στο βήμα ο κ. Τζιτζικώστας έδωσε συγχαρητήρια για την πετυχημένη εκδήλωση σε όλους όσους την επιμελήθηκαν για να πάρει την… πάσα ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο, Παναγιώτης Παράσχου, υπογραμμίζοντας πως θα ακολουθήσουν κι άλλες εκδηλώσεις οι οποίες θα φέρουν τον κόσμο ακόμα πιο κοντά στη Νέα Δημοκρατία!

Για την ιστορία τα δυο φλουριά έπεσαν στον Δημήτρη Βαρτζόπουλο και τον Αχιλλέα Καραστάθη.

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες από την εκδήλωση με τον φακό του BestCity.gr:

Αφήστε μια απάντηση