Πιέζουν τον Σαμαρά να κατέβει…

Πιέζουν τον Σαμαρά να κατέβει…

Ισχυρές πιέσεις δέχεται ο επιχειρηματίας Πασχάλης Σαμαράς (ιδιοκτήτης της εταιρίας εκπαίδευσης πιλότων Skies), προκειμένου να πει το “ναι” και να κατέβει, τελικά, στον αυτοδιοικητικό στίβο, διεκδικώντας την δημαρχία του Δήμου μας στις επερχόμενες εκλογές του Οκτωβρίου.

Το όνομα του Σαμαρά είχε “παίξει” και πριν από λίγο καιρό, χωρίς ο ίδιος να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει κάτι, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι πως ενδιαφέρον υπάρχει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του BestCity.gr δύο πρώην δήμαρχοι, αλλά και κομματικά και αυτοδιοικητικά στελέχη, τον θεωρούν μια πολύ καλή επιλογή ως αντίπαλον δέος του Γιώργου Τσαμασλή.

Αλλωστε τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα: Ετσι όπως είναι αυτή τη στιγμή η κατάσταση ο νυν δήμαρχος δεν έχει αντίπαλο στον Δήμο Θερμαϊκού. Εύκολα ή λιγότερο εύκολα θα καταφέρει να επανεκλεγεί, καθώς ουδείς από τους υφιστάμενους υποψηφίους δημάρχους μπορεί να τον κοντράρει στα σοβαρά.

Μόνο ένα διαφορετικό πρόσωπο με δυναμική (τύπου Σαμαρά) θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα και να ανακατέψει την τράπουλα.

Θα κάνει, λοιπόν, το βήμα ο Σαμαράς ή ο Τσαμασλής θα παίξει μπάλα σε ανοιχτό γήπεδο;

Αφήστε μια απάντηση